Actieve Back-up dedup-oplossingen QNAP

Als het aankomt op het maken van een back-up hebben IT-beheerders vaak te maken met de volgende uitdagingen, te veel gegevens, onvoldoende tijd en onvoldoende ruimte. De QNAP QuDedup-technologie dedupliceert back-upgegevens aan de bron om de omvang van deze back-upgegevens tot 75% te verminderen waarmee tijd en ruimte bespaart kan worden.

HBS3

Hoe groter de bestanden in de back-up, des te meer tijd hiervoor nodig is. Hierdoor kan het maken van een back-up meerdere uren en zelfs nachten duren, zonder rekening te houden met meerdere versies die nodig zijn voor het herstel bij rampen o.i.d. QNAP lanceert nu HBS3, dat ondersteuning toevoegt bij de QNAP QuDedup-technologie. HBS3 zorgt ervoor dat uw zorgen over onvoldoende tijd en opslag verdwijnt en biedt meer efficiëntie en betrouwbaarheid. HBS3 combineert functies voor Back-up, herstel en synchronisatie in één enkele QTS-app, zodat u eenvoudig uw data kunt overbrengen naar locale, externe of cloudopslag ruimtes.

Versterk uw back-up strategie met QuDedup en HBS3

Het bewaren van slechts één versie is mogelijk niet genoeg om uw gegevens te beschermen. Om de kansen op het herstel te vergroten van verloren of beschadigde bestanden moet u de 321 regel volgen. Behoud 3 exemplaren, bewaar op tenminste 2 soorten opslagmedia en sla 1 exemplaar extern op. HBS3 kan u helpen bij het realiseren van dit uitgebreide 3-2-1 back-upplan.

  • Eerste back-up: De QuDedup technologie dedupliceert uw back-up gegevens aan de bron om de omvang te verminderen. Dit proces kan even duren maar biedt meer snelheid in de toekomstige back-up taken.
  • Tweede back-up: Volg de 3-2-1 regel en bewaart de tweede back-up op een externe locatie. Omdat de back-up omvang slechts 25% van de oorspronkelijke grootte is, bespaart u tijd bij het uitvoeren van deze back-up taken. Deze back-up kunt u nu sneller naar meerdere locaties kopiëren voor een betere bescherming tegen gegevensverlies.
  • Derde back-up, cloud-backup: HBS 3 zorgt ervoor dat de overdrachtssnelheid aanzienlijk verbeterd wordt. Uw intranet is sneller geworden waardoor deze bestanden gemakkelijk en efficiënter op de cloud kunnen worden opgeslagen.