Bekijk onze selectie van circulaire, high-quality renewed hardware

De term ‘Renewed’, ook bekend als ‘refurbished’, gebruiken we om aan te geven dat een artikel volledig operationeel is, nog steeds ingezet kan worden én het product met 12 of 24 maanden garantie komt. We hebben verschillende niveaus om ons assortiment te onderscheiden met de daarbij behorende garantieperiode.

A-Grade renewed:
Een A-grade vernieuwd product kan beschouwd worden als een perfect functionerend product wat betekent dat het volledig functioneel is en verre van afgeschreven. Daarom bieden we ook een garantie van 24 maanden op deze producten.

B-Grade renewed:
Een B-grade vernieuwd product kan beschouwd worden als een goed functionerend product wat betekent dat het volledig functioneel is maar al een tijdje gebruikt is en nog niet afgeschreven. Daarom bieden we ook een garantie van 12 maanden op deze producten.

Waarom kiezen voor renewed?
Door te kiezen voor onze grondig geteste renewed producten, verminder jij samen met jouw klant de afvalberg met minder elektronisch afval en tevens is het budgettechnisch erg interessant om te kiezen voor renewed.

Van welk merk(en) zijn de renewed hard drives?
Wij verkopen enkel renewed hardware van gerenommeerde fabrikanten, denk hierbij Western Digital en Seagate. We classificeren de hardware op basis van de staat, wat kan leiden tot een A of B-grade. We passen dezelfde criteria toe voor fabrikant X, Y of Z. Een partij renewed hardware kan dus bestaan uit verschillende merken die allemaal voldoen aan de specificaties op de productpagina.

Mocht je vragen hebben over renewed, laat het ons gerust weten en neem contact op.

Bekijk hier ons assortiment.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen