Bescherm je gegevens met Acronis

Het veiligstellen van bedrijfskritische gegevens is van cruciaal belang in de moderne digitale wereld. Back-ups alleen zijn niet voldoende om volledige bescherming te garanderen. Klanten hebben een geïntegreerde aanpak nodig voor cyberbeveiliging. De oplossing? Acronis Cyber Protect Cloud, samen met het Advanced Cloud Backup Pack, biedt een uitgebreide suite aan tools om de benodigde proactieve gegevensbescherming te waarborgen.

Acronis presenteert momenteel negen geavanceerde pakketten, elk ontworpen om specifieke behoeften aan te pakken:

  • Advanced Management
  • Advanced Security
  • Advanced Security+EDR
  • Advanced Email Security
  • Advanced Backup
  • Advanced Disaster Recovery
  • Advanced Data Loss Prevention
  • Advanced Automation
  • Advanced File, Sync & Share

Binnenkort wordt het Advanced Automation-pakket gelanceerd. Dit biedt een veelbelovende nieuwe reeks mogelijkheden die later dit jaar volledig onthuld zullen worden door Acronis. Als je nu al vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen je, indien nodig, in contact brengen met het juiste ondersteuningsteam van Acronis.

Hoe kun je de functionaliteiten en kenmerken van deze geavanceerde pakketten benutten voor het verrijken van je klantenaccounts? Voorbeelden en antwoorden op veelvoorkomende vragen zijn te vinden in de bijgevoegde PDF, die je helpt om deze oplossingen optimaal te benutten.

Voor een verbazingwekkende prijs van nog geen €85,- per jaar kun je al profiteren van de Acronis Cyber Protect Cloud-oplossing. Dit omvat 50GB Acronis Cloud Storage per workstation, waardoor je niet alleen de gegevens van je klanten beschermt, maar ook jouw eigen capaciteit vergroot en tijd bespaart.

Ontdek hoe Acronis Cyber Protect Cloud en de geavanceerde pakketten jou en je klanten kunnen helpen om een stevig fundament voor gegevensbeveiliging te leggen. Bescherm niet alleen gegevens, maar bouw ook aan een veilige en efficiënte toekomst voor jouw bedrijf en dat van je klanten.

Onze whitepaper biedt diepgaande inzichten en concrete voorbeelden om je te helpen begrijpen hoe Acronis-oplossingen een cruciale rol kunnen spelen bij het beschermen van bedrijfskritische gegevens. We moedigen je aan om deze bron te raadplegen en contact met ons op te nemen voor verdere ondersteuning en vragen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen