Een hoop bekende én nieuwe gezichten tijdens de geslaagde Cloud Expo beurs

Op 6 en 7 december vond de Cloud Expo 2023 plaats in Houten, waar talloze bedrijven en professionals uit de IT-sector samenkomen om de laatste ontwikkelingen op het gebied van Cloud technologie te verkennen. Een van de deelnemers aan het evenement waren wij zelf; Real Solutions, een vooraanstaande speler in de IT-distributiesector. Wij presenteerde met trots enkele van onze toonaangevende oplossingen van partners, waaronder Wasabi Cloud Storage, Nakivo, Synology, QNAP, Seagate en StarWind. 

Bekijk hier de volledige video.

Een van de hoogtepunten op onze stand was de demonstratie van Wasabi Cloud Storage. De bezoekers kregen de kans om de kracht en efficiëntie van deze opslagoplossing te ervaren en konden tevens deelnemen aan de presentaties in een van theaterzalen. Ons team benadrukte de voordelen van Wasabi, zoals onbeperkte opslagcapaciteit, lage kosten en hoge snelheden.

De mogelijkheid om gegevens veilig en snel op te slaan in de Cloud trok veel belangstelling van bedrijven die streven naar schaalbare en kosteneffectieve opslagoplossingen. Daarnaast is de schaapbaarheid en het gebruik van een web-interface, waarmee resellers en MSP’s op eenvoudige wijze nieuwe, terugkerende omzet kunnen genereren met deze Cloud oplossing, een eyeopener voor menig bezoeker. 

Nakivo, een andere partner van Real Solutions, was ook prominent aanwezig. Het bedrijf toonde zijn innovatieve back-up- en hersteloplossingen, die essentieel zijn voor bedrijven die hun gegevens willen beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen. De bezoekers werden geïnformeerd over de eenvoudige implementatie en het gebruiksgemak van Nakivo, wat resulteert in een betrouwbare bescherming van kritieke bedrijfsgegevens. Dit ook in combinatie met Synology en Wasabi Cloud storage. 

Synology, een vertrouwde naam op het gebied van netwerkopslag oplossingen, deelde inzichten in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van NAS en -software. Bezoekers konden de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van Synology-producten ervaren, waaronder DiskStation Manager (DSM), Surveillance Station en meer. Real Solutions is Inmiddels bijna 20 jaar de officiële distributeur voor Synology in de Benelux en onze samenwerking is op deze beurs nog beter tot uiting gekomen dan voorheen. 

Naast de hierboven genoemde storage fabrikanten, vertegenwoordigde we ook andere distributiepartners op het evenement. QNAP, Seagate en StarWind werden gepresenteerd als cruciale spelers in het bredere ecosysteem van Real Solutions, waarbij de synergie tussen de verschillende oplossingen werd benadrukt.  

De Cloud Expo 2023 bood Real Solutions de gelegenheid om zijn toonaangevende rol in de IT-distributiesector te bevestigen en de nieuwste technologische ontwikkelingen te delen met een breed publiek. Het enthousiasme van de bezoekers voor onze ‘LinkedIN Frame’ actie en de positieve reacties op de gepresenteerde oplossingen onderstrepen de relevantie van Real Solutions en zijn partners in het tijdperk van Cloud gebaseerde storage oplossingen. 

Je kan nog t/m 22 december jouw foto, bij ons op de stand genomen, plaatsen op LinkedIN en kans maken op die handige Synology NAS, de DS223+2 x Seagate 4TB HDD, de ultieme private Cloud oplossing voor ZZp’ers. 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen