Een soepele workflow met de CalDigit Element Hub

Meerdere externe SSD’s, SD-kaartlezers, RAID-opslag of dual 4K monitors aansluiten op een laptop of PC? Dat is geen enkel probleem meer met CalDigit Thunderbolt 4 Element Hub. Beschouw de Element Hub als een leeg canvas, klaar om gekleed te worden met de apparaten die jouw klant nodig heeft voor een optimale workflow.

De CalDigit Thunderbolt 4 Element Hub is de eerste in z’n soort die 4x de snelheid van traditionele USB-C hubs biedt en tegelijkertijd de kracht van Thunderbolt 4 gebruikt voor een apparaat zonder beperkingen.

De Thunderbolt 4 poorten kunnen snelheden ondersteunen tot wel 3000MB/s zodat jij optimaal gebruik kunt maken van jouw ultrasnelle dataopslag apparaten. Dat is 8,5x zo snel als een gemiddelde 5GB/s USB-C hub, die maar tot 350MB/s bieden via hun USB-A poorten.

Terwijl de Element Hub’s Thunderbolt 4 poorten een verscheidenheid aan verbindingsmogelijkheden bieden, heeft de hub daarnaast ook ingebouwde USB-A 10Gb/s poorten (USB 3.2 Gen.2) waarmee gemakkelijk tot wel vier USB-A apparaten kan worden aangesloten.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen