Gebruikt jouw organisatie al Veeam?

Het aantal cyberaanvallen, van Phishing tot meer geavanceerde en innovatieve, kende de laatste jaren en enorme groei en haalde ook steeds vaker het (lokale) nieuws. Ze hebben niet alleen dataverlies tot gevolg, maar hebben ook direct impact op jouw hele bedrijf, met imagoschade en verminderd vertrouwen als gevolg. Het is vandaag de dag niet langer de vraag of een cyberaanval al dan niet zal plaatsvinden, maar wanneer.

Wasabi Hot Cloud Storage is de perfecte oplossing voor Veeam-gebruikers die op zoek zijn naar naadloze integratie, betrouwbaarheid, een Europese aanwezigheid en een voorspelbaar prijsmodel. Het is eigenlijk voor alle bedrijven die Veeam gebruiken van essentieel belang om een oplossing te vinden die perfect samenwerkt en gemakkelijk te integreren is.

De naadloze integratie met Veeam is een cruciale factor voor gebruikers, omdat het de efficiëntie en effectiviteit van hun back-upprocessen verbetert. Met Wasabi kunnen Veeam-gebruikers hun back-ups eenvoudig en zonder problemen opslaan in de cloud, waardoor ze gerustgesteld worden dat hun gegevens veilig zijn.

Een andere belangrijke overweging bij het kiezen van Wasabi Hot Cloud Storage is de betrouwbaarheid. Het feit dat Wasabi een Europese aanwezigheid heeft, zorgt voor extra gemoedsrust voor organisaties die gegevens moeten opslaan en beheren in overeenstemming met Europese wet- en regelgeving. Amsterdam heeft zelfs het grootste datacenter voor Wasabi in de EU! Deze lokale aanwezigheid kan de snelheid en prestaties van gegevensoverdrachten verbeteren, wat vooral belangrijk is bij het uitvoeren van grote restores of het herstellen van gegevens in noodsituaties.

Bovendien biedt Wasabi een voorspelbaar prijsmodel, wat betekent dat gebruikers nooit voor onaangename verrassingen komen te staan als het gaat om kosten. Dit is cruciaal voor organisaties die een duidelijk beeld willen hebben van hun budget en die zich geen zorgen willen maken over onverwachte uitgaven, vooral als ze ooit een grote restore moeten uitvoeren.

Een ander voordeel dat Wasabi biedt, is de mogelijkheid om te voldoen aan de 3-2-1-back-upregel door back-ups op verschillende locaties op te slaan. Met de toevoeging van een on-premise immutable serveroplossing, kunnen gegevens op vier verschillende manieren worden beschermd, waardoor de veerkracht tegen cyberaanvallen wordt vergroot.

Sinds de laatste Veeam & Wasabi update zijn offline backups bovendien Immutable gemaakt door de nieuwe Object Lock Feature. Dit wil zeggen dat back-ups gedurende een vooropgestelde periode niet langer gewijzigd, overschreven of verwijderd kunnen worden.

Kortom, Wasabi Hot Cloud Storage is de ideale keuze voor Veeam-gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare, naadloos geïntegreerde, Europese cloudopslag oplossing met een voorspelbaar prijsmodel. Door voor Wasabi te kiezen, kunnen organisaties hun gegevens effectief beschermen en voldoen aan best practices voor gegevensbeheer, terwijl ze zich wapenen tegen potentiële cyberdreigingen.

Bel of mail ons voor de juiste antwoorden op jouw vragen

En kom langs op de Cloud Expo in Houten, op 6 en 7 December aanstaande, waar Wasabi samen met ons aanwezig zal zijn en een hele interessante presentatie zal geven.

We hopen je daar te spreken, claim nu jouw gratis tickets via deze link. Ben jij benieuwd naar de overige exposanten? Bekijk dan deze link.

Bekijk hieronder een klantcasus van Wasabi in combinatie met Veeam:

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen