Hulp nodig bij het kiezen van een HDD?

Western Digital

Interne opslag is een noodzakelijk onderdeel van ieder systeem. Hier bewaar je je gegevensbestanden, documenten, foto’s, muziek en meer. Hier zijn ook je apps, programma’s en besturingssysteem te vinden. De verschillende harde schijf kleuren van Western Digital maken het gemakkelijk om de juiste harde schijf te kiezen voor jouw specifieke gebruik.

Western Digital, een wereldleider in digitale opslagoplossingen vervaardigt een breed scala aan harddrives (HDD) en Solid State-drives (SSD) voor vrijwel elke toepassing. De drives kunnen hulp bieden aan iedereen, van studenten tot incidentele gebruikers die lichte dagelijkse taken uitvoeren tot kleine bedrijven die intensieve ondernemingstaken uitvoeren die 24/7 actief zijn en gegevens leveren aan essentiële systemen die het leven vergemakkelijken.

WD Red-drives zijn speciaal ontworpen voor gebruik in NAS-behuizingen (Network Attached Storage), variërend van een enkele drive tot maximaal 24 drives in een enkele array. Geschikt voor persoonlijke cloud-apparaten voor thuis en op kantoor. WD Red-drives, die zijn ontworpen om samen te werken bij het leveren van hoge snelheden en het spiegelen van gegevens, zijn bestand tegen de hitte, trillingen en altijd beschikbare omgeving van NAS-behuizingen.

  • Ontworpen van kleine gebruikers tot middelgrote bedrijven
  • Gebouwd voor optimale NAS-compatibiliteit
  • Minimaal 3 jaar garantie, de Pro serie komt met 5 jaar
  • Bekijk hier het Red assortiment

WD Gold is de oplossing voor uitdagingen bij ondernemings- en bedrijfsopslag. WD Gold-drives zijn ontworpen voor gebruik in gegevenshubs van kleine bedrijven, gebouwd om te voorzien in de behoeften voor 24/7 continue gegevenstoegang en schrijfbewerkingen.

  • Ontworpen voor gebruik in datacenters en opslagsystemen van Enterprise-klasse
  • Levert prestaties van wereldklasse
  • Ultieme betrouwbaarheid en 5 jaar garantie
  • Bekijk hier het Gold assortiment

WD Blue biedt makers de power die zij nodig hebben. WD Blue HDD’s en SSD’s zijn ideaal voor desktops, laptops en all-in-one pc’s in een reeks van verschillende formaten en opslagcapaciteiten.

WD Purple is de exclusieve lijn van drives die speciaal zijn gebouwd om te voorzien in de behoeften van videobewakingssystemen die 24/7 actief zijn. WD Purple HDD’s bieden krachtige opslagvoorzieningen met hoge capaciteit voor Smart Video-opname met AllFrame™-technologie om het frameverlies te helpen beperken en opnamen in HD-resoluties te bieden.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen