ICTWaarborg: de ICT-community van Nederland

We zijn blij om te kunnen melden dat we onlangs een partnerschap zijn aangegaan met de ICTWaarborg. Door lid te worden van ICTWaarborg krijgen we toegang tot een netwerk van deskundigen en resources binnen de ICT-sector. Dit stelt ons in staat om te blijven innoveren, onze kennis te vergroten en onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Op deze manier kunnen we als bedrijf vooruit blijven kijken en focus houden op het verbeteren van onze klantenservice, het versterken van het vertrouwen van bestaande én nieuwe klanten en het verhogen van de operationele standaarden.

Over ICTWaarborg

”Wij geloven dat door kennis te delen, inspirerende sessies en netwerk events te organiseren, we samen werken aan een sterke digitale sector. Onze deelnemers, van grote (internationale) spelers, tot middelgrote en kleine ondernemingen vormen het uitgangspunt van onze focus: het samenbrengen van onze deelnemers. ICTWaarborg staat altijd klaar voor haar deelnemende bedrijven met advies en ondersteuning.

Als klant van onze deelnemer kun je er van uit gaan dat je zaken doet met een betrouwbare partij. Zij gebruiken immers onze algemene voorwaarden en andere juridische documenten welke zijn getoetst door de branche en je kunt bij ons terecht voor mediation mocht er een geschil ontstaan.”

Meer over de ICTWaarborg lees je hier.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen