Samenwerking Synology en Real Solutions centraal bij de Cloud Expo

In de dynamische wereld van informatietechnologie zijn partnerschappen van onschatbare waarde. Een van de meest opmerkelijke en langdurige allianties in deze branche is die tussen Synology, de vermaarde storagefabrikant, en Real Solutions Haarlem, de vooraanstaande IT-distributeur. Deze twee organisaties bundelen hun krachten opnieuw tijdens de Cloud Expo 2023, en deze samenwerking is geworteld in een geschiedenis die teruggaat tot 2004.

Artikel overgenomen van OnlineRetailerbekijk hier hier

Real Solutions Haarlem is al bijna twee decennia de officiële distributeur voor alle NAS-oplossingen van Synology in Nederland. Hun partnerschap begon lang voordat de term ‘Cloud computing’ gemeengoed werd. Deze samenwerking heeft niet alleen de groei van beide bedrijven bevorderd, maar ook bijgedragen aan de evolutie van dataopslag en -beheer in de moderne IT-wereld.

Een van de kernaspecten van deze samenwerking is de ongeëvenaarde ondersteuning die Real Solutions Haarlem biedt aan resellers en Managed Service Providers (MSP’s). Deze support strekt zich uit tot verschillende cruciale gebieden, waardoor Synology-producten nog aantrekkelijker worden voor zakelijke gebruikers.

Ten eerste is er de garantieafhandeling. Real Solutions Haarlem heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn voor resellers en MSP’s als het gaat om het afhandelen van garantieclaims. Dit zorgt ervoor dat klanten te allen tijde kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid van hun Synology NAS-systemen.

Daarnaast biedt Real Solutions Haarlem uitgebreide servicecontracten. Bedrijven die Synology-producten aanschaffen, kunnen profiteren van op maat gemaakte serviceovereenkomsten, afgestemd op hun specifieke behoeften. Deze servicecontracten helpen bedrijven om hun Synology NAS-systemen optimaal te benutten en bieden gemoedsrust in geval van problemen.

Een ander essentieel onderdeel van de samenwerking is het beheer van voorraad van reserveonderdelen en Synology harde schijven. Het is van groot belang dat bedrijven snel toegang hebben tot vervangende onderdelen in geval van defecten of uitbreidingen. Real Solutions Haarlem zorgt voor een gestroomlijnde bevoorradingsketen, waardoor klanten snel de benodigde onderdelen kunnen verkrijgen en hun systemen weer operationeel kunnen maken.

Deze jarenlange samenwerking tussen Synology en Real Solutions Haarlem is een voorbeeld van hoe een sterk partnerschap kan leiden tot groei en succes in de IT-sector. Samen hebben ze een sterke positie opgebouwd in de markt voor netwerkopslagoplossingen en de cloud.

Als kers op de taart nodigen Synology en Real Solutions Haarlem iedereen uit om de Cloud Expo 2023 in Houten bij te wonen op 6 en 7 december. Tijdens dit evenement zal Synology op 6 December om 12:00 uur een presentatie geven in Theater 3: “How can you preserve the ownership of your data in a context of permanent Cloudification?”

De Cloud Expo bezoeken is een uitgelezen kans om de kracht van hun partnerschap te ervaren en te ontdekken hoe Synology en Real Solutions Haarlem jou kunnen helpen om de IT-opslag- en beheerbehoeften te vervullen.

Bezoek de Cloud Expo 2023 en ontdek hoe dit partnerschap uw organisatie kan versterken. Registreer hier uw gratis toegang: https://cloudexpo.nl/exposanten/real-solutions-haarlem/

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen