Jeroen Huël gestart als Sr. Purchase & Category Manager

Jeroen Huël

Deze maand is Jeroen Huël gestart als Senior Purchase & Category manager, bij Real Solutions Haarlem. Met zijn jarenlange ervaring in de IT markt in de Benelux, en zijn enthousiasme alsmede ook zijn expertise in netwerk en surveillance, is Jeroen een hele belangrijke aanwinst voor onze organisatie.

Sinds vorig jaar zijn wij de weg ingeslagen om meer diensten toe te voegen aan ons storage portfolio, zijn we op zoek gegaan naar mensen die professioneel, maar zeker ook persoonlijk iets extra’s kunnen bijdragen aan ons team. De jarenlange ervaring van Jeroen, zeker ook in grotere organisaties, gaat ons verder helpen in de ontwikkeling van Hybrid Cloud Storage dienstverlening.

Jeroen was voorheen actief bij ADI Global onderdeel van Resideo. Daar had hij de laatste 5 jaar het gehele assortiment IP Video en Networking onder zijn hoede. Samen met collega category managers heeft hij ADI Benelux naar grote hoogte heeft gebracht binnen de video security distributie. Velen contacten in de Benelux zullen Jeroen ook nog kennen uit zijn tijd bij Misco en daarvoor de BAS Group (BAS Distributie, Mycom, Vobis).

Uitbreiding en groei
Jeroen zegt over zijn nieuwe rol bij Real Solutions Haarlem: “Blij om aan te kondigen dat ik per 1 juni bij Real Solutions Haarlem actief ben in de rol van Senior Purchase & Category manager, om de uitbreiding van het assortiment en de groei van het team te realiseren. De verschillende oplossingen en ondersteuning die Real Solutions graag aanbiedt aan haar klanten en partners, dit geeft voor mij een meerwaarde, waarin ik mijzelf verder zal ontwikkelen. Mijn ervaring in de markt en de kennis die ik heb met betrekking tot Netwerk en Surveillance, zullen een extra boost geven, voor zowel de klanten en het bedrijf. Ik wil Bob Hoefsloot en zijn team van geweldige mensen bedanken voor deze kans. Ik kijk ernaar uit om met hun samen te werken. En Barber Brinkman voor het verbinden van ons zoals alleen hij dat kan.”

Jeroen is vader, sportman en houdt van auto’s. Verder is hij fan van Apple, leuke gadgets en alles wat je met elkaar kan verbinden. Niet alleen camera’s en access points, maar zeker ook mensen. Zijn motto: “You can’t connect the dots looking forward, you can only connect them looking backward. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future. You have to trust in something — your gut, destiny, life, karma, whatever. This approach has never let me down, and it has made all the difference in my life.” – Steve Jobs

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen