Laat creativiteit bloeien met de snelle all-flash QNAP NAS

Speciaal ontworpen voor gebruik op filmsets, in kleine studio’s, door kleinschalige videoproductieteams en SOHO-gebruikers, biedt de QNAP TBS-h574TX Thunderbolt 4 all-flash NASbook een krachtige boost aan videoproductie en wordt de productiviteit geoptimaliseerd.

Een krachtige all-in-one opslagoplossing voor creatieve professionals:
In een snel evoluerende digitale wereld hebben bedrijven behoefte aan betrouwbare en veelzijdige opslagoplossingen om aan hun groeiende eisen te voldoen.

De TBS-H574TX krachtige all-in-one storage-oplossing biedt bedrijven een uitgebreide suite van functies die zijn ontworpen om efficiëntie te verbeteren, gegevensintegriteit te waarborgen en groeimogelijkheden te ondersteunen.

Bekroond met TechRadar Pro Picks Award voor CES 2024 (lees verder)

 1. Veelzijdige opslagmogelijkheden:
  De TBS-H574TX biedt een scala aan opslagopties, waaronder 2.5-inch SATA SSD’s en HDD’s, waardoor bedrijven flexibiliteit hebben om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Met ondersteuning voor RAID-configuraties kunnen gebruikers hun gegevens veilig opslaan en beschermen tegen mogelijke uitval.
 2. Krachtige prestaties:
  Dankzij een krachtige Intel® Celeron® quad-core processor en uitbreidbaarheid tot 8 GB RAM levert de TBS-H574TX indrukwekkende prestaties voor taken zoals gegevensback-ups, virtualisatie en het uitvoeren van meerdere toepassingen tegelijkertijd. Dit stelt bedrijven in staat om hun werklasten efficiënt te beheren en de productiviteit te verhogen.
 3. Geïntegreerde netwerkfunctionaliteit:
  Met vier Gigabit Ethernet-poorten en ingebouwde 10GBASE-T-poorten biedt de TBS-H574TX snelle en betrouwbare netwerkconnectiviteit voor gegevensoverdracht en -toegang. Deze functie is essentieel voor bedrijven die werken met grote bestanden of die intensieve netwerkactiviteiten vereisen.
 4. Uitgebreide applicatie-ondersteuning:
  QNAP’s App Center biedt een breed scala aan apps die de functionaliteit van de TBS-H574TX verder uitbreiden. Van gegevensbeheer tot bewaking en van communicatie tot back-up, deze apps bieden bedrijven de tools die ze nodig hebben om hun bedrijfsactiviteiten te optimaliseren en te stroomlijnen.
 5. Eenvoudig beheer:
  Met QNAP’s intuïtieve en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface kunnen bedrijven de TBS-H574TX gemakkelijk configureren, monitoren en beheren. Of het nu gaat om het opzetten van RAID-configuraties, het plannen van back-ups of het beheren van gebruikersrechten, het beheerproces is gestroomlijnd om tijd te besparen en de operationele efficiëntie te maximaliseren.

Conclusie:
De QNAP TBS-H574TX is een veelzijdige en krachtige all-in-one storage-oplossing die bedrijven helpt om te voldoen aan hun groeiende opslagbehoeften. Met zijn indrukwekkende prestaties, uitgebreide functionaliteit en gebruiksvriendelijke beheerinterface, is de TBS-H574TX de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte opslagoplossing.

Meer informatie en prijzen vind je via deze link.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen