Maak van een Synology NAS een multifunctionele back-up machine

Zodra je de NAKIVO-oplossing op een Synology NAS installeert, krijgt je een super krachtig back-up oplossing dat gegevensback-up, herstel, replicatie, deduplicatie, compressie en bescherming tegen ransomware mogelijk maakt. Je kunt de NAS dan nog beter gebruiken om virtuele, fysieke, Cloud-, SaaS- én gemengde omgevingen te beschermen.

Stuur back-ups naar verschillende bestemmingen

Synology NAS kan worden gebruikt om onsite back-ups op te slaan die gescheiden zijn van productieomgevingen. Bovendien kan je backup-kopieën rechtstreeks vanaf NAS-schijven naar verschillende opslagbestemmingen op een externe locatie of in een privé- of openbare Cloud zoals Wasabi, (AWS/Azure/Google) en andere S3-compatibele platforms sturen om zo één enkel storingspunt te elimineren. Voor langdurige opslag van back-upgegevens, archief data, kan je de backup-kopieën bijvoorbeeld op disk, refurbished of nieuwe HDD of op tapemedia opslaan.

Voer taken voor gegevensbescherming automatisch uit

Bewaak alle gegevensbeschermingsactiviteiten vanaf het overzichtsdashboard en automatiseer routinematige workflows met behulp van verschillende functies. Het Agenda-dashboard helpt je overlappingen te voorkomen en biedt een handig overzicht van alle geplande gegevensbeschermingstaken. Met Policy-Based Data Protection kan je ook automatisch een back-up maken van werklasten op basis van specifieke criteria. Bovendien kan je taken zo instellen dat ze in een door jou zelf bepaalde volgorde worden uitgevoerd met behulp van de functie voor het koppelen van taken.

Organiseer workflows voor noodherstel

Met de functie Site Recovery kan je DR-workflows (disaster recovery) creëren en automatiseren met behulp van de Synology NAS waarop NAKIVO Backup & Replication draait. Gebruik VM-replicatie en creëer aangepaste workflows, waaronder failover, netwerktoewijzing, aangepaste scripts, afsluiten van de bron-VM, failback, enz. Start vooraf ingestelde workflows in elk rampscenario om aan de strengste hersteldoelstellingen te voldoen en de beschikbaarheid te garanderen. Je kan ook aangepaste DR-workflows testen zonder dat je het productienetwerk hoeft te onderbreken.

Probeer het nu gratis via deze link.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen