Mobile opslag met enorme capaciteit die het echte werk aankan

Seagate Lyve™ Mobile Array brengt enorme hoeveelheden gegevens in beweging tussen de periferie en de Cloud. Deze draagbare oplossing voor rackmontage is ontworpen voor perifere opslagtoepassingen en is eenvoudig te integreren in elke workflow voor gegevensbeheer. Profiteer van veelzijdige gegevensoverdracht met hoge capaciteit en hoge prestaties. Met industriestandaard 256-bits AES-hardware versleuteling en sleutelbeheer in een robuuste, vergrendelbare transportbehuizing biedt dit apparaat superieur transport en beveiliging voor al jouw gegevens.

Gegevensoverdracht volgens jouw voorwaarden 

Verplaats grote hoeveelheden gegevens eenvoudig, snel en veilig binnen de onderneming met Seagate Lyve Mobile. Met de Lyve Mobile Array behoud je de controle over de verplaatsing van je gegevens. Transporteer gegevens van de periferie naar de Cloud en naar alle stations ertussen. Dankzij de snelle gegevensoverdracht en veilige, robuuste transportbehuizing verwerf je sneller inzichten doordat je geen last meer hebt van slechte netwerk-connectiviteit en bandbreedte problemen. 

Deze oplossing wordt door Seagate aangeboden en is via Real Solutions Haarlem, uitsluitend als huur optie voor projecten bedoeld. Het is met name heel erg interessant wanneer je actief bent in het media & entertainment segment. Denk aan grotere producties op locatie, waarbij je TB’s aan data moet opnemen, welke vervolgens gedupliceerd moeten worden en daarna nog naar post-productie locatie gestuurd worden. Dit gebeurt nu nog vaak met externe harde-schijven, vaak niet meer dan 4TB(i.v.m. prijs) en die worden daarna in het archief geplaatst en tenzij de data voor archief naar tape wordt weggeschreven, worden deze disken vaak nauwelijks nog gebruikt. 

Door na opname, bij de (post-)productie te kijken naar een Cloud optie, bespaar je nog meer tijd en hoeft er ook niemand de weg op om externe disken ergens af te leveren, met alle risico’s van dien. 

Eenvoudig tijd en geld besparen

Met Seagate Lyve hoef je dus niet meer te investeren in hardware, noch dit te onderhouden (denk aan upgrade storage, geheugen etc). Je kan de Lyve Mobile Array gewoon huren voor een vast bedrag per maand en zelfs een jaarabonnement afsluiten. Er zijn diverse opties beschikbaar, vanaf 8TB (SSD) a Eur 300,00 p.mnd, t/m 96TB (HDD), a Eur 1440 p.mnd.

En wil je de data echt supersnel in een Cloud oplossing naar keuze beschikbaar hebben, dan bieden we ook nog de keuze om middels een extra receiver, dit door Seagate te laten doen. (Alle data op de Lyve Array is volledig encrypted, dus ook Seagate kan hier zelf niets mee). Zij kunnen tot wel 100TB per dag uploaden naar bijvoorbeeld Wasabi Hot Cloud Storage, AWS of MS Azure.

Zodra je geverifieerd hebt dat de data in Cloud staat, zal de data van de Lyve Array gewist worden en kan deze opnieuw gebruikt worden. Genoemde prijzen zijn alleen voor geregistreerde resellers en ex btw. (Dit is exclusief een eventuele receiver en exclusief Cloud ingest optie)

We hebben nog t/m 4 februari een demo op ons kantoor staan, die je vrijblijvend kan komen bekijken, bel even voor een geschikt moment en we zetten de koffie en de demo voor je klaar!

Wil je hier meer over weten, neem direct contact met ons op: sales@rshaarlem.com of bel via 088-9277277

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen