Mooie ontwikkelingen waar we als bedrijf trots op zijn.

We hebben (eindelijk) de zonnepanelen op het dak laten installeren en zoals je ziet, daar plukken we gelijk de vruchten van. Natuurlijk draait onze business om het adviseren en leveren van de betere storage oplossingen, alleen daar blijft het niet bij. Wat we nog meer doen om vrolijk van te worden? Zie hier een kleine samenvatting:

🔄 Afvalbeheer: We hebben volledige afvalscheiding ge├»mplementeerd, inclusief het inzamelen van batterijen en accu’s. Als actieve deelnemer van Stichting Batterij (stibat.nl) dragen we bij aan verantwoord batterijbeheer.

🌿 CO2-reductie: Onze inzet voor duurzaamheid blijkt uit het gebruik van 100% groene energie en de samenwerking met een hostingpartner die niet alleen 100% CO2-uitstoot compenseert, maar ook investeert in het internetbos.

🛃 Eisen (lokale) overheid: Gemeente Haarlem heeft de Omgevingsdienst IJmond opdracht geven ons te controleren. Uiteraard voldeden we volledig aan de onderstaande regelgeving:

  • het Omgevingsplan gemeente Haarlem
  • het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal)
  • de Omgevingsregeling
  • het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl)

💡 Energiezuinige Alternatieven: Binnen ons productassortiment bieden we energiezuinige alternatieven aan, terwijl we ook digitale communicatie en papierloos werken bevorderen.

📦 Logistieke Effici├źntie: We verminderen onnodige transport- en logistieke kosten door drop-shipments te verzorgen.

🌍 Sociale Betrokkenheid: Als gecertificeerd leer- en stagebedrijf via SBB dragen we ons steentje bij aan de ontwikkeling van jong talent. Daarnaast sponsoren we diverse (lokale) sportclubs en goede doelen.

💡Verlichting en Materialen: Alle verlichting in onze faciliteiten is vervangen door energiezuinige LED-verlichting, en we optimaliseren het gebruik van milieuvriendelijke en gerecyclede verpakkingsmaterialen.

🔌📱 Elektronica Recycling: We zamelen verouderde apparatuur in voor recycling en hergebruik, in samenwerking met Weee Nederland.

🏋️‍♂️ Medewerkerswelzijn: We bieden tweemaal per week 1 uur fitness- en parcourtraining aan voor al onze medewerkers, waardoor een gezonde levensstijl wordt gestimuleerd.

💚 Energielabel A++: Ons bedrijfsgebouw in Haarlem heeft een energielabel A++ gekregen dankzij verschillende energiezuinige investeringen. * Hierin zijn de zonnen- en infrarood panelen om gas te besparen nog niet meegenomen.

🚴‍♂️ Duurzaam Woon-Werkverkeer: Om de belasting van gemotoriseerd woon-werkverkeer te verminderen, rijden al onze werknemers die ervoor kiezen op een elektrische fiets van Moof of Cowboy.

Dank aan ons toegewijde team en partners voor het mogelijk maken van deze duurzame veranderingen! Samen blijven we streven naar een positieve impact op People, Planet en Profit.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen