NAS-oplossingen van Seagate

Seagate IronWolf NAS HDD

Seagate IronWolf schijven zijn gebouwd voor 24×7 NAS-systemen met ingebouwde AgileArray™ firmware om toonaangevende RAID-prestaties mogelijk te maken en met trillingssensoren om de betrouwbaarheid van NAS-systemen met meerdere bays te optimaliseren.

Bekijk hier de actuele voorraad.

Seagate IronWolf NAS Pro HDD

De harde schijven in de IronWolf Pro serie beschikken ook over AgileArray™-technologie en zijn geoptimaliseerd voor de best mogelijke NAS-ervaring. IronWolf Pro is sterk genoeg voor werkbelastingen tot wel 300 TB/jaar, zodat meerdere gebruikers zonder problemen gegevens kunnen uploaden naar en downloaden van een NAS-server. IronWolf Pro is geschikt voor grotere NAS-toepassingen.

Bekijk hier de actuele voorraad.

Seagate IronWolf NAS SSD

Seagate IronWolf 110 SSD is gebouwd voor NAS, met capaciteiten van 240GB tot 3,84TB. Elke schijf bevat AgileArray™-firmware om uw NAS-behuizing maximaal te laten presteren in veeleisende omgevingen die permanent in gebruik zijn en in omgevingen met meerdere gebruikers, kan ook worden gebruikt in een all-flash array (AFA) of in een NAS met mogelijkheid tot gelaagde caching.

Bekijk hier de actuele voorraad.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen