Nieuw en op voorraad: Synology SA3600

Synology SA3600 is een 12-bay rackmount NAS ontworpen voor grootschalige gegevensopslag. De uitgebreide oplossingen voor gegevensbescherming, waaronder back-up met meerdere versies voor server- en virtuele machines, hybride cloud integratie en ondersteuning voor high-availability technologie, maken het een betrouwbare server voor massale opslagimplementatie. SA3600 wordt gedekt door de beperkte garantie van 5 jaar van Synology.

  • Geavanceerde snapshot-technologie biedt een planningsbare, vrijwel onmiddellijke gegevensbescherming van gedeelde mappen en iSCSI LUN’s.
  • Gegevensherstel op bestands- en mapniveau biedt enorm gemak en bespaart tijd voor gebruikers die alleen een specifiek bestand of map willen herstellen.
  • Flexibele gedeelde map en gebruikersquotasysteem bieden uitgebreide quotabeheer op alle gebruikersaccounts en gedeelde mappen.
  • Door zelfherstel van bestanden kan het Btrfs-bestandssysteem beschadigde bestanden met gespiegelde metagegevens automatisch detecteren en kapotte gegevens herstellen met behulp van de ondersteunde RAID-volumes, waaronder RAID1, 5, 6, 10 en RAID F1.

Combineer met Western Digital Ultrastar harde schijven voor optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Beschikbaar in verschillende capaciteiten en komt daarnaast met 5 jaar garantie.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen