Nieuw: QNAP QVP-85B en QVP-63B NVR

De nieuwe QNAP QVP-85B en QVP-63B QVR Pro zijn tower-based bewakingsservers met een Intel® Core™ multi-core processor die 8 gratis IP-camera’s en tot maximaal 64 IP-camera’s ondersteunen. De QVP biedt een economische en krachtige software- en hardware-geïntegreerde oplossing voor videobewaking en voldoet aan de eisen voor veilige, betrouwbare én centraal beheerde opslag voor het MKB.

Alles-in-één bewakingssysteem

Zeg vaarwel tegen dure en ingewikkelde PC NVR’s. De QNAP netwerkserver voor bewaking integreert QVR Pro software en uitstekende hardware. Daarnaast ondersteunt het duizenden camera’s van meer dan 190 merken en ONVIF standaarden, en zijn de camera’s eenvoudig te beheren vanaf Windows®, Mac® en mobiele apparaten.

Live-weergave of achteraf bekijken

Wat is het verschil met andere NAS gebaseerde bewakingssystemen?

De QVP vergeleken met andere op NAS gebaseerde bewakingssystemen. Wat is het verschil?
In een conventioneel op een NAS gebaseerd bewakingssysteem is bewaking slechts een van de vele toepassingen die beschikbaar zijn voor gebruikers. Omdat al deze toepassingen NAS-systeembronnen en opslagruimte moeten delen, kan dit de prestaties van de bewaking beïnvloeden. De QVR Pro systemen overwint dit door speciale opslagruimte te bieden en volledige systeembronnen te reserveren voor bewaking, waardoor de beste prestaties worden geleverd om te voldoen aan de eisen van professionele bewakingssystemen. Deze modellen worden tevens geleverd met ingebouwde licenties voor IP-camera’s en essentiële toepassingen om lokale installatie mogelijk te maken zonder dat hiervoor een internetverbinding nodig is. Installeer de harde schijven en start de QVP om het installatieproces te starten.


Inzoomen op specifieke beelden

Bekijk de nieuwe QNAP NVR’s hier.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen