Flexibele opslag met de nieuwe Synology DS1522+

De Synology DS1522+ is een veelzijdige NAS-oplossing met 5-bays die eenvoudig kan worden geschaald en uitgebreid als de behoeften van de klant veranderen, met optionele ondersteuning voor maximaal 15 schijven (Synology DX517 expansion unit), snel netwerken en NVMe SSD-caching.

Aangedreven door het gebruiksvriendelijk Synology DiskStation Manager (DSM) biedt het een flexibele alles-in-één oplossing voor het delen, synchroniseren, back-uppen en bewaken van gegevens.

Alles wat je nodig hebt voor je thuiskantoor
Kies uit tientallen toepassingen voor kleine bedrijven en maak van de DS1522+ een favoriete apparaat voor dagelijkse gegevensbescherming, bestandsbeheer, het delen van media en camerabewaking.

Flexibele netwerkopties
Maak gebruik van ingebouwde connectiviteit om de DS1522+ in elke netwerkomgeving te integreren, of breid de mogelijkheden uit door plug-and-play-modules toe te voegen.

Failover en netwerkbalancering
Vier ingebouwde Gigabit-poorten met ondersteuning voor automatische netwerk-failover en load balancing leveren kant-en-klare snelle en betrouwbare prestaties.

Eenvoudige upgrade naar 10GbE
Voeg een E10G22-T1-Mini-netwerkupgrademodule toe via de gemakkelijk toegankelijke sleuf om direct sneller netwerken mogelijk te maken.

Opslaan, delen en beschermen
Beheer al jouw digitale documenten, foto’s en andere bestanden, maak back-ups van toepassingen en apparaten of bescherm bedrijfsmiddelen met professionele videobewaking.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen