Nieuw: Synology DS923+, een veelzijdige 4-bay NAS

De nieuwe Synology DS923+ is een uitbreidbare 4-bay NAS en ontworpen voor kleine bedrijven en thuiskantoren. Een slim opslagapparaat om de groeiende berg digitale gegevens samen te brengen en centraal te beheren, op te slaan en te kunnen delen.

Compact design
Krachtige functionaliteit in een kleine behuizing, met ruimte voor 10GbE en twee NVMe-schijven.

Voeg samen en deel
Sla flexibel 50 TB aan gegevens op, organiseer ze en deel ze vervolgens met iedereen.

Houd gegevens veilig
Hardware en software ontwikkeld om jouw gegevens te beschermen, en door miljoenen mensen gebruikt wordt.

Opslag die bij je past
Is jouw data verspreid over externe schijven en openbare clouds? Met de DS923+ breng je jouw gegevens op één plek samen en beschik je over 4 sleuven voor meer dan 50 TB.1 Meer ruimte nodig? Breid uit met de DX517, zodat je meer dan 120 TB aan opslagruimte hebt.

De prestaties die je nodig hebt
Verkort jouw overdrachtstijden met de DS923+, die is ontworpen om workloads te versnellen. Voeg eenvoudig NVMe-schijven toe en versnel jouw netwerk voor nog betere prestaties.

Een privécloud voor al jouw apparaten
Bouw jouw eigen persoonlijke cloud met de privécloudoplossing van Synology. Maak bestanden gemakkelijker toegankelijk en beheer gegevens op één plek, zodat je eenvoudiger bestanden kunt delen en eraan kunt samenwerken. Meer informatie

Professioneel fotobeheer
Maak op een efficiënte manier back-ups van foto’s en video’s en orden deze eenvoudig met beheertools voor zowel amateurs als professionals. Organiseer content automatisch in albums en maak veilige deelkoppelingen voor familie, vrienden of klanten. Meer informatie

Prijs en levertijd
De eerste voorraad wordt woensdag 16 november verwacht, bekijk jouw prijs hier in de webshop.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen