Nieuw: Synology FlashSation FS3410

Met 24 all-flash-sleuven in een 2U-rackmodel is de Synology FlashStation FS3410 de ideale oplossing voor het mkb, bedrijfskantoren en datacenters die voortdurend hoge I/O-prestaties nodig hebben voor toepassingen zoals video-postproductie, virtuele machines (VM’s), zakelijke e-mailservers en online transactieverwerking.

Krachtige server voor flashopslag
Combineer all-flash-prestaties met de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van Synology-systemen. De FS3410 is ontworpen voor scenario’s die een hoge capaciteit en een lage latentie vereisen.

Gebouwd voor hoge betrouwbaarheid
De FS3410 is ontwikkeld om bedrijfskritische gegevens en services altijd toegankelijk te houden, zodat bedrijven zelfs bij een ramp hun activiteiten kunnen voortzetten.

Twee voedingen

Out-of-band-beheer (OOB)
Maak probleemoplossing gemakkelijker door uitgeschakelde apparaten op afstand te beheren en essentiële logboeken te raadplegen via een speciale interface.

Twee voedingen
Redundante PSU-eenheden verkleinen de kans dat storingen van één distributiekanaal of stroomverdeeleenheid een negatieve impact hebben op de beschikbaarheid van gegevens en services.

Failovercluster
Koppel twee FS3410-apparaten aan elkaar met Synology High Availability voor automatische minute-level failover in geval van een serverstoring of om uitval bij de uitvoering van systeemupdates of -upgrades te minimaliseren.

Krachtige netwerkopties
De FS3410 ondersteunt een breed scala aan netwerkinterfaces, -protocollen en -configuraties, of u nu snelle sequentiële overdracht, ondersteuning voor gelijktijdige verbindingen of een hoge netwerkredundantie nodig hebt.

Krachtige netwerkopties

Ingebouwde snelle connectiviteit
Twee 10GbE RJ-45-poorten en vier Gigabit Ethernet-poorten maken hoge overdrachtssnelheden mogelijk, rechtstreeks uit de doos.

Ondersteuning voor 10/25/40 GbE
Voeg tot twee 10/25/40GbE-netwerkinterfacekaarten toe via de twee PCIe 3.0-sleuven om binnen een paar minuten te profiteren van een zeer hoge netwerksnelheid.2

Failover en load balancing in het netwerk
Koppel meerdere netwerkinterfaces aan elkaar met Link Aggregation om automatische netwerk-failover en load balancing mogelijk te maken.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen