Nieuw: Synology RS822+ en RS822RP+

De compacte Synology RackStation RS822+/RS822RP+ is een 1U-model met 4-bays dat beschikt over uitbreidbare opslag- en connectiviteit-mogelijkheden, dit samen met het krachtige besturingssysteem Synology DiskStation Manager (DSM) maakt het een ideale opslagoplossing voor het mkb.

Gebouwd voor betrouwbaarheid
De RS822+/RS822RP+ beschikt over vier Gigabit RJ45-poorten die met Link Aggregation kunnen worden verbonden om automatische netwerk-failover en load balancing mogelijk te maken. Twee RS822+/RS822RP+-eenheden kunnen worden gekoppeld met behulp van Synology High Availability, zodat ze een betrouwbare actieve/passieve servercluster vormen om de beschikbaarheid van services te optimaliseren. Verder heeft de RS822RP+ een redundante voeding voor een extra voorsprong op het gebied van servicecontinuïteit.

man standing behind flat screen computer monitor

Ruimte om uit te breiden
Pas de RS822+/RS822RP+ gemakkelijk aan jouw gebruiksomgeving aan, hetzij voor betere prestaties, snellere netwerken óf een hogere opslagcapaciteit.

Uitbreiding van opslagruimte
Breid uit tot 8 schijfposities met één RX418-uitbreidingseenheid.

SSD-cache
Vergroot het aantal IOPS voor lezen/schrijven via ‘HDD-only’-array’s met een factor 16 of meer met behulp van NVMe- of SATA SSD-cache.

Geschikt voor 10/25GbE
Verbeter de I/O met snellere SFP+/SFP28- of RJ45-netwerken.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen