Officieel distributeur van NAKIVO

Real Solutions Haarlem is geautoriseerd distributeur voor de Benelux van NAKIVO oplossingen: NAKIVO backup, replication en recovery software, voor b2b reseller partners met een eigen technische dienst.

Real Solutions is de officiƫle distributeur voor de Benelux van Nakivo oplossingen: Nakivo backup, replication en recovery software, voor b2b reseller partners met een eigen technische dienst. NAKIVO Inc. ontwikkelt sinds 2012 software voor back-up, replicatie, bescherming en siteherstel voor het MKB en de zakelijke markt. De door het bedrijf ontwikkelde oplossing, NAKIVO Backup & Replication, wordt door meer dan 14.000 bedrijven over de hele wereld gebruikt om hun kritieke gegevens in gevirtualiseerde en hybride omgevingen te beschermen.

Back-up, replicatie & gegevensbescherming oplossingen voor het MKB en Enterprise segment

NAKIVO Backup & Replication is een snelle, betrouwbare en betaalbare oplossing voor gegevensbescherming en siteherstel voor zowel het MKB als grote ondernemingen. NAKIVO Backup & Replication is gebouwd met automatisering en betrouwbaarheid in het achterhoofd en biedt functionaliteit op bedrijfsniveau, terwijl het eenvoudig en gebruiksvriendelijk te gebruiken is.

De oplossing biedt een complete suite van back-up-, replicatie- en herstelfuncties voor fysieke, virtuele en cloud omgevingen. Door u grote flexibiliteit en meerdere automatiseringsopties te bieden, bespaart NAKIVO Backup & Replication je tijd en middelen, zodat je jouw aandacht op andere belangrijke zaken kunt richten. Bekijk hier wat de voordelen zijn van NAKIVO i.c.m. Synology of QNAP.

Waarom een gebruiker van NAKIVO worden?

NAKIVO is wereldwijd aanwezig in meer dan 140 landen. Groot of klein, alle bedrijven moeten hun gegevens beschermen. Zelfs KPN gebruikt Nakivo oplossingen. Met NAKIVO kun je voldoen aan de vraag van klanten naar een snelle en betrouwbare VM-gegevensbescherming, onsite, offsite en in een cloud.

Werk samen met Real Solutions & NAKIVO en verhoog de omzet met tot 50% korting op deals* en neem deel aan co-marketingcampagnes. Word concurrerender door tot soms wel de helft aan te bieden van wat de concurrentie vraagt voor VM-back-up, replicatie en herstel.

Download gratis proefversie

Begin jouw volledige gratis proefversie van NAKIVO Backup & Site Recovery Solution voor virtueel, fysiek, cloud EN SaaS. Ervaar het gebruiksgebruik, de snelheid en kracht van NAKIVO. Binnen enkele minuten is het product te installeren en kun je de eerste backup-taak voor jouw omgeving uitvoeren.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen