Ontdekkingen én Adviezen bij het Synology event in Brussel

Het Synology-event begon met een openingsspeech van Evgeniya Paly, waarin ze vol trots sprak over de prestaties van Synology. Ze deelde enkele succesverhalen van tevreden Enterprise-klanten en introduceerde het team. Haar enthousiasme werd ondersteund door TECHPULSE-onderzoek, waaruit bleek dat Synology nog steeds de nummer één opslagleverancier is met een marktaandeel van 14,8%.

Vervolgens nam Ivan Lebowski, van Synology France, het podium en presenteerde hij Active Back-up/Hyper Back-up en de 3-2-1 strategie. Hij deelde waardevolle inzichten over hoe resellers Cloudservices kunnen aanbieden met Synology-oplossingen. Ivan nam bijna een uur de tijd om zijn kennis te delen en nodigde de aanwezigen uit om de Enterprise-set-up te bekijken, inclusief een handige tip over de Test & Buy-optie met de HD6500.

Daarna presenteerde hij de hybride backup-mogelijkheden van Synology C2 en de verschillen tussen C2 en C2 Object Storage. Hij onthulde de prijzen van C2-back-up en C2-back-up voor bedrijven, waarbij hij benadrukte dat 5 TB het minimum is met ondersteuning voor 250 gebruikers en een onbeperkt aantal apparaten.

Na een verfrissende koffiepauze nam Miléna Laurent het woord en begon ze met een presentatie over Surveillance Station en camera’s. Ze enthousiasmeerde het publiek met het nieuws dat Synology wereldwijd 2,3 aangesloten camera’s heeft en dat er 478.000 sites worden beschermd met behulp van Synology-oplossingen. Ze demonstreerde de diverse range van NAS-oplossingen en deelde ook enkele interessante klantcases. Daarnaast benadrukte ze de mogelijkheid om beelden veilig op te slaan in de C2 Cloud met end-to-end AES256-encryptie. Zij deelde ook handige tips over de ‘Quick Import’-opties om camera’s eenvoudig met de NAS te verbinden, zoals via IP-adressen, Auto Search, of CSV-bestanden voor het toevoegen van een groot aantal camera’s.

Sertac Akdoğan sloot het evenement af met een boeiende presentatie over de DVA-oplossingen en liet voorbeelden zien van de AI-functies. Hij herhaalde de werking van de camera en legde opnieuw uit hoe de camera-licenties functioneren. Een hoogtepunt van het evenement was de KAHOOT Quiz, waarbij maar liefst 90% van het publiek alle vragen correct beantwoordde. Jeroen van Hyft van Dustin won een 423+ met 2 schijven en er werden ook nog een 223 en een router weggegeven.

Na een smakelijke lunch en gelegenheid tot netwerken, werd het laatste onderdeel van het programma, “Discover our partners”, opgepakt vanuit Real Solutions, die als enige distributeur aanwezig was. Al met al was het een goed bezocht evenement met veel waardevolle informatie voor eindgebruikers en nuttige adviezen.

Bel met Real Solutions Haarlem voor jouw volgende Synology project!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen