Probeer nu 6 maanden gratis Wasabi Hot Cloud Storage

Wasabi Hot Cloud storage is een innoverende Cloud technologie waarbij gebruikers op een betaalbare en veilige manier een bijna oneindige hoeveelheid gegevens kunnen opslaan. Een universele, one-size-fits-all-service voor opslag van objecten in de cloud die verschillende opslaglagen elimineert en aan praktisch alle vereisten voor opslagprestaties voldoet.

Bij aanschaf van een NAS inclusief storage (HDD) krijg je nu 6 maanden gratis 5TB Cloud opslag. Met 1 jaar Wasabi Reserved Capacity Cloud storage heb je direct toeging tot je eigen cloud omgeving om jouw klanten te beheren. We helpen je graag met het inrichten van deze omgeving.

  • Minimale orderwaarde van €2000,- excl. BTW
  • Geldig bij de aanschaf van een NAS inclusief storage
  • Het gaat hierbij om een looptijd van 1 jaar waarbij de eerste 6 maanden gratis zijn, de overige 6 maanden worden na de actieperiode gefactureerd (eenmalig €174,50 excl. BTW)
  • Meer dan 5TB opslag nodig tijdens de actieperiode? Neem dan contact met ons op
  • De actie is geldig tot en met 31 mei 2023 (de waarde van de actie kan niet in een korting worden omgezet)
  • Real Solutions Haarlem B.V. behoudt zich het recht de actie te verlengen of verkorten

Begin nu met Wasabi en ga uitgebreid testen of dit past binnen jouw organisatie of de organisatie van jouw klant. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en gebruik te maken van deze actie (sales@rshaarlem.com of bel via: 088 9277277).

Wil je meer weten over Wasabi Hot Cloud Storage? Kijk dan op deze pagina.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen