QNAP Malware Remover

Bescherm de data op uw NAS tegen malware aanvallen met de Malware Remover applicatie van QNAP. Mocht de applicatie geïnfecteerde bestanden detecteren dan worden onmiddellijk verwijderd om de beveiliging van NAS-gegevens te garanderen.

Automatisch scannen om malware-aanvallen te voorkomen

De voortdurende toename van versleutelende ransomware- en malware-aanvallen vormt een bedreiging op hoog niveau voor de gegevens op uw NAS. Malware Remover kan malware detecteren en verwijderen van uw NAS. Voor een zorgeloze NAS-beveiliging wordt ten zeerste aanbevolen om automatisch scannen van het systeem in te schakelen om ervoor te zorgen dat uw belangrijke gegevens goed beschermd zijn.

Scanresultaten bekijken van Malware Remover

Bekijk het logboek van uw NAS om de scanresultaten van Malware Remover weer te geven. Als malware is gedetecteerd, labelt het systeem het logboek als “warning” en laat het zien welke bestanden zijn beveiligd.

Regelmatige updates

Versleutelende ransomware en malware worden voortdurend aangepast, waardoor ze moeilijk te bestrijden zijn. Malware Remover downloadt automatisch de nieuwste malware definities en in combinatie met automatisch scannen kunt u profiteren van continue gegevensbescherming.

Meer info beschikbaar via: https://www.qnap.com/nl-nl/software/malware-remover

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen