QSAN XCubeSAN XS1200 Series

De SAN systemen uit de QSAN XCubeSAN XS1200 Series bevatten dual active controllers en zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het MKB. De XS1200 series SAN systemen ondersteunen zowel Fibre Channel als iSCSI en kunnen de vereiste workloads binnen het MKB aan.

QSAN biedt een breed scala aan functies in de XCubeSAN units via SANOS 4.0 waaronder thin-provisioning, SSD lees / schrijf-cache, auto-tiering, snapshots, local volume clones, externe replicatie, disk health prediction en Fast RAID rebuild (Raid EE).

Onlangs is de unit gereviewd (klik hier) door Storareview.com waarbij werd aangegeven dat de QSAN XCubeSAN 1200 series een groot aantal mogelijkheden heeft om naam te maken binnen de markt. Met entry level prijzen in het middensegment overtrof deze unit veel geteste systemen in veel hogere prijs segmenten.

Gratis licenties
Nu tijdelijk met gratis licenties voor SSD-Caching en Auto-Tiering t.w.v. 3045,- euro (MSRP). Deze actie is geldig voor bestellingen t/m 31 oktober 2019.
Mail voor meer informatie naar: sales@rshaarlem.com

Productvergelijking
De QSAN XCubeSAN XS1200 series kan goed concurreren met de bekende HPE MSA2050 en Dell EMC ME4 systemen. De QSAN XCubeSAN XS1200 ondersteund diverse merken / modellen Enterprise HDD’s en SSD’s waarmee men niet gebonden is aan één fabrikant en kosten kunnen worden bespaard. Wij kunnen uiteraard helpen bij het samenstellen van een systeem met geschikte drives en een “op maat” offerte uitbrengen. Daarnaast zijn er diverse support contracten mogelijk, denkend aan NBD spare part delivery t/m 24x7x4 onsite contracten. Kijk hieronder voor een productvergelijking met concurrerende systemen van HPE en Dell.

Wilt u meer weten over QSAN? Neem dan vrijblijvend contact met ons!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen