ITchannelPRO: Real Solutions kijkt terug op 2023

In 2023 onderging de Nederlandse IT-markt een opmerkelijke evolutie, gedreven door technologische vooruitgang en veranderende zakelijke behoeften. De adoptie van kunstmatige intelligentie en data-analyse bereikte nieuwe hoogten, waardoor organisaties slimmer konden opereren. Bij Real Solutions zijn we ook aan de slag gegaan, o.a. met ChapGpt. We besparen hiermee veel tijd, zonder op kwaliteit in te leveren. Cloud computing groeide uit tot een onmisbare pijler voor bedrijven, bij ons met de focus op Cloud opslag.

De digitalisering van bedrijfsprocessen versnelde, aangewakkerd door de noodzaak van flexibiliteit in een dynamische markt. Cybersecurity werd echt een topprioriteit en daarnaast was er de trend richting ‘Multi-Cloud’ oplossingen.

Bij Real Solutions hebben we dit gemerkt in de diversiteit van de aanvragen vanuit onze klanten. Met name door onze uitbreiding met Wasabi Cloud oplossingen, konden we daar ook goed op inspelen.

De vraag naar digitale opslag is gegroeid en met name de ontwikkeling van een Hybride opslag omgeving, past goed in onze strategie. Onze deelname aan de Cloud Expo aan het einde van het jaar was een schot in de roos. We hebben de markt laten weten dat we als storage distributeur, naast hardware van o.a. Synology en QNAP, nu met Wasabi Cloud en Nakivo, ook een goede Cloud propositie hebben.

Kortom, 2023 was een jaar van transformatie voor de Nederlandse IT-markt, waarin innovatie, veiligheid en duurzaamheid centraal stonden.

Voor het nieuwe jaar zijn we klaar voor verdere groei en nieuwe ontwikkelingen.

Op 2 Januari is er gelijk een nieuwe collega gestart, Tesse Weijers. Zij zal ons als Sales Support voor de interne accountmanagers, intern versterken om nog meer tevreden klanten te bedienen. We gaan dit jaar onze kennis verder uitbreiden en ook met andere fabrikanten de weg naar veilige, en betaalbare hybride storage oplossingen bewandelen.

2024 wordt opnieuw een jaar van verbinden met onze klanten. En samen met onze partners zorgen we dat onze betrouwbaarheid geborgen blijft. Met veel plezier gaan we aan de slag om iedereen te motiveren, een gezond businessmodel rondom data storage, succesvol te maken.

Back-up 2023 en benut je data in 2024 nóg beter!

Bron: https://itchannelpro.nl/reflectie-2023-real-solutions/

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen