Reparaties voor Synology producten buiten fabrieksgarantie

We bieden verschillende reparaties aan voor Synology producten die defect zijn gegaan buiten de fabrieksgarantie.

Afhankelijk van het defect en de leeftijd van het apparaat kunnen wij een vrijblijvende prijsindicatie geven.

Daarnaast bieden we ook reparaties aan bij defecten die niet binnen de fabrieksgarantie vallen, denk hierbij aan waterschade of blikseminslag.

Reparaties buiten de fabrieksgarantie

Real Solutions Haarlem verzorgt reparaties voor defecten aan Synology producten.  Defecten die zijn ontstaan buiten de fabrieksgarantie of tijdens de fabrieksgarantie waarbij het niet gaat om een non-conformiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan val- of waterschade, het gebruik van een verkeerde adapter, of blikseminslag.

Je kunt hiervoor ons supportformulier gebruiken, rekening houdend met de kosten van eventuele vervangende onderdelen en onderstaande servicetarieven.

Geef bij de aanvraag aan dat het gaat om een reparatie buiten de fabrieksgarantie. Je moet rekening houden met een doorlooptijd van ongeveer 8 tot 15 werkdagen, indien de benodigde onderdelen vanuit Europa beschikbaar zijn.

Service tarieven NL/BEKosten ex. BTW
Onderzoek / Prijsopgave25,-
Reparatiekosten per kwartier15,-
Retour sturen artikel < 20kg12,50
Vernietigen artikel5,-
Prijzen zijn indicatief en derhalve kunnen er geen rechten aan worden ontleend

Reparaties binnen de fabrieksgarantie

Je aankooppunt is ten alle tijden verantwoordelijk voor de afhandeling van je garantieclaim. Als het om wat voor reden dan ook niet mogelijk is om dit aankooppunt aan te schrijven, dan handelt Real Solutions Haarlem de garantieclaim voor je af. 

Je kunt hiervoor ons supportformulier gebruiken. Geef hierbij aan dat het gaat om een reparatie binnen de garantietermijn en dat je het item extern hebt aangekocht. Houd daarbij rekening met onderstaande kosten en met een doorlooptijd van ongeveer 8 tot 12 werkdagen.

Service tarieven NL/BEKosten ex. BTW
Aanmelden en verzenden naar Synology UK < 20kg45,-
Retour sturen artikel < 20Kg12.50
Servicekosten17,50
Prijzen voor artikelen > 20KGop aanvraag
Prijzen zijn indicatief en derhalve kunnen er geen rechten aan worden ontleend

Real Solutions Haarlem is nooit verantwoordelijk voor dataverlies, schade of elke andere vorm van omzetderving veroorzaakt binnen of buiten de garantieperiode van Synology producten.

Real Solutions Haarlem fungeert als een onafhankelijke reparatie partner en is niet verantwoordelijk voor claims richting de oorspronkelijke verkopende partij of de fabrikant, of voor de afhandeling ervan. 

Voor alle geleverde producten en diensten gelden enkel de algemene voorwaarden van Real Solutions Haarlem.


Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen