Samsung T7-serie portable solid state drives

De Samsung T7-serie of portable solid state drives (PSSD) combineert duurzaamheid en verbeterde prestaties in drie compacte apparaten: de T7, T7 Touch en T7 Shield. Deze geavanceerde opslagoplossingen zijn speciaal ontworpen om aan de eisen van zakelijke omgevingen te voldoen.

Elk model binnen de T7-serie biedt een indrukwekkende leessnelheid van 1.050 megabytes per seconde (MB/s) en een schrijfsnelheid van 1.000 MB/s, wat resulteert in betrouwbare en aanzienlijk snellere prestaties dan traditionele externe harde schijven (HDD). Deze superieure snelheden maximaliseren de efficiëntie, zelfs bij het werken met omvangrijke bedrijfsdocumenten, software en media.

De draagbaarheid van de T7-serie, met modellen als de T7 en T7 Touch van respectievelijk 85 bij 57 millimeter, en de T7 Shield van 88 bij 59 millimeter, biedt een gestroomlijnde opslagoplossing die eenvoudig in de palm van uw hand past. De T7-serie heeft een formaat vergelijkbaar met een creditcard, waardoor mobiliteit en flexibiliteit worden gemaximaliseerd.

De T7, T7 Touch en T7 Shield zijn geoptimaliseerd voor compatibiliteit met diverse apparaten, variërend van pc’s en Macs tot Android-apparaten en gameconsoles, waardoor ze naadloos in uw bestaande zakelijke ecosysteem kunnen worden geïntegreerd. Bovendien zet Samsung zich in voor de veiligheid van uw gegevens. Elk model binnen de T7-serie is voorzien van verbeterde beveiligingsfuncties om gegevens te beschermen, zelfs in het geval van verlies van het apparaat. Met de T7 Touch kunt u zelfs gebruikmaken van vingerafdruk- of wachtwoordontgrendeling om uw vertrouwelijke bestanden veilig te houden, zonder in te boeten aan gebruiksgemak.

De T7 Shield is een bijzonder opmerkelijk model binnen de serie, met een robuuste constructie die bestand is tegen vallen tot 3 meter. Met IP65-certificering voor water- en stofbestendigheid blijft de T7 Shield betrouwbaar onder verschillende omstandigheden. Dit model weegt slechts 98 gram, waardoor het een ideale keuze is voor professionals die vaak onderweg zijn.

Of het nu gaat om het opslaan van uitgebreide zakelijke bestanden, belangrijke documenten of waardevolle foto- en videomateriaal, de T7-serie biedt geruststellende gemoedsrust dankzij de duurzame constructie en geavanceerde functies die zijn ontworpen om aan de behoeften van zakelijke gebruikers te voldoen. Verken de bijgevoegde infographic voor een diepgaand overzicht van de baanbrekende eigenschappen van de T7, T7 Touch en T7 Shield.

Bekijk hier de actuele voorraad en prijs

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen