Seagate EXOS Enterprise gericht op de zakelijke markt

De Seagate EXOS HDD’s zijn veilige, prestatiegerichte schijven met hoge capaciteit en geoptimaliseerd voor veeleisende massa-opslagtoepassingen in de zakelijke markt.

Zakelijke schijf voor massaopslagtoepassingen
De Exos 7E8 harde schijf ondersteunt massaopslag voor datacenterinfrastructuren die een zeer betrouwbare harde schijf voor de zakelijke markt vereisen. Exos 7E8 biedt voordelige en betrouwbare toegang tot ongestructureerde gegevens. De Exos 7E2 harde schijf is gebaseerd op de beproefde conventionele magnetische opnametechniek (CMR) van de negende generatie en versnelt de datasfeer, zodat datacenterarchitecten en IT-professionals betrouwbare prestaties, solide stabiliteit, absolute veiligheid en lage TCO kunnen realiseren voor veeleisend 24├Ś7-gebruik.

Robuuste massaopslag van gegevens voor een 24×7-wereld
Exos 7E8-schijven worden ondersteund door een MTBF van 2 miljoen uur en ondersteunen werkbelastingen van 550 TB per jaar – 10x zoveel als dat van desktopschijven. Dankzij hypermoderne cache, on-the-fly foutcorrectiealgoritmes en trillingsbestendigheid levert de Exos 7E8 constante prestaties in gerepliceerde en RAID-systemen met meerdere schijven.

Hoge prestaties voor reguliere datacenter-toepassingen
Voldoe aan de vereisten van uw opslagsysteem op de meest effectieve en kosteneffici├źnte manier die momenteel voor datacenters op de markt beschikbaar is. De Exos 7E8 integreert eenvoudig in massaopslagsystemen met 12Gb/s SAS- en SATA 6Gb/s-interfaceopties. Dankzij aanpasbare, innovatieve technologische ontwikkelingen, zoals PowerChoice en Seagate RAID Rebuild, kunt u uw nearline opslagwensen aanpassen voor een nog betere TCO.

Verbeterde betrouwbaarheid, gegevensbescherming en beveiliging
Geavanceerde beveiligingsfuncties om de gegevens op de schijf te beschermen. De Exos 7E8 voorkomt ongeoorloofde schijftoegang en beschermt opgeslagen gegevens met beveiligingsfuncties zoals Secure Downloads & Diagnostics, een zelfversleutelende schijf die voldoet aan TCG, en een harde schijf die voldoet aan FIPS/Common Criteria en overheidsrichtlijnen. 2 Seagate Secure-schijven vereenvoudigen het hergebruiken of weggooien van schijven, beschermen gegevens-in-rust en voldoen aan federale en bedrijfsvereisten inzake gegevensbeveiliging.

  • Hyperscaletoepassingen/clouddatacenters
  • OLTP- en HPC-toepassingen van sterk uitbreidbare datacenters
  • RAID-opslag met hoge opslagdichtheid
  • Veelgebruikte externe opslagarrays voor de zakelijke markt
  • Gedistribueerde bestandssystemen, waaronder Hadoop en Ceph
  • Back-up en herstel voor bedrijven: D2D, virtual tape

Klik hier voor meer informatie.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen