Synology BeeDrive, persoonlijke back-up hub

BeeDrive is een hub voor het die het maken van back-ups van uw belangrijke bestanden en foto’s vanaf uw computer en smartphone vereenvoudigt. Wanneer aangesloten biedt het op eenvoudige wijze bestandssynchronisatie en maakt het draadloze overdracht van bestanden van mobiele apparaten naar computers mogelijk.

Computer back-up

Profiteer van de ultrasnelle overdrachtssnelheden van BeeDrive en vermijd problemen met de bescherming van de privacy bij het opslaan van bestanden in openbare clouds. Computerback-up kan de back-up van geselecteerde mappen automatiseren — gewoon één keer installeren en elke keer dat u daarna BeeDrive aansluit, wordt het back-upproces automatisch gestart.

Bestandssynchronisatie

De functies voor bestandssynchronisatie zijn ideaal voor hybride werknemers en synchroniseren automatisch de laatste wijzigingen tussen computers.

Foto back-up

Sla foto’s op en maak geheugen op uw telefoon vrij. Na de eerste installatie maakt BeeDrive, telkens wanneer BeeDrive op de computer wordt aangesloten, via wifi een back-up van de foto’s op het mobiele apparaat.

BeeDrop

BeeDrop is perfect voor gebruikers die een naadloze manier nodig hebben om bestanden en foto’s van hun smartphones naar hun computers over te zetten. Met BeeDrop is het niet nodig om een kabel aan te sluiten – verstuur uw bestanden gewoon vanaf uw mobiele telefoon en ze zijn direct beschikbaar op uw computer.

Bekijk hier de actuele voorraad en prijs van de verschillende capaciteiten.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen