StarWind: Moderne Software-Defined Storage (SDS) voor MKB, ROBO & Edge

StarWind is een pionier op het gebied van hyper converge en opslagvirtualisatie en de enige all-flash hyperconvergentieleverancier op de markt. Hiermee bieden zij een unieke mix van eenvoud, prestaties en betaalbaarheid. Dit alles met ultieme flexibiliteit.

De focus van Starwind is om bedrijven te helpen bij het creëren van duurzame en effectieve IT-infrastructuren met minimale inspanning

StarWind werkt aan het verspreiden van hoge prestaties, minimalisme en duurzaamheid als het gaat om mission-criticle IT-infrastructuur. Optimaliseer de manier waarop je jouw hardware gebruikt, hergebruik deze en gebruik elke byte zo efficiënt mogelijk met StarWind. StarWind Virtual SAN is een echte 2-node SDS die de noodzaak van fysieke gedeelde opslag volledig wegneemt.

Wat is Software Defined Storage (SDS)?

Software-Defined Storage (SDS) is een ontwerp waarbij software (in plaats van hardware) de opslagprestaties, beschikbaarheid en veerkracht bepalen. Het biedt standaard x86-hardware met functies die voorheen alleen beschikbaar waren in een SAN (d.w.z. deduplicatie, replicatie, snapshots, server-side caching en log-structurering). Met SDS kun je nieuwe functies toevoegen door middel van software-updates, hiervoor hoeft niet de hardware te worden vervangen.

Met SDS kun jij je concentreren op de toepassingen die je wilt uitvoeren en alle infrastructuurbronnen worden automatisch toegewezen volgens de vereisten die jij instelt. SDS bespaart jou tijd en moeite, aangezien jouw hypervisor, opslag en netwerken niet meer afzonderlijk hoeft te beheren. Meer info over SDS kun je vinden in dit blogartikel.

Wat zijn de voordelen van StarWind?

  • Werkt met alle commerciële hardware en elke industriestandaard hypervisor
  • True 2-node fouttolerantie en hoge beschikbaarheid (geen getuigen entiteit vereist)
  • Vereenvoudigd dagelijks beheer en toezicht via een uniforme beheer-console
  • Compatibel met alle industriestandaard opslagprotocollen voor maximale prestaties
  • Biedt onbeperkte schaalbaarheid dankzij het ontbreken van HCL (hardware compatibiliteitslijst)
  • Gratis assistentie bij migratie en een zeer supportteam wat goed bereikbaar is

StarWind Virtual SAN is scherp geprijsd voor kleine implementaties en biedt functies van Enterprise-klasse voor een zeer toegankelijke prijs. Geen valkuilen bij licenties én geen extra kosten bij specifieke licentie functies.

StarWind VSAN heeft een rating van 9,9/10 ⭐ op TrustRadius en gebruikers hebben er uitsluitend goede dingen over te zeggen – zie de korte infographic StarWind VSAN in TrustRadius Figures.

StarWind VSAN heeft geen HCL’s, is scherp geprijsd, werkt met standaard hardware én is gecertificeerd door alle leiders in de hypervisor-industrie. Het biedt de beste ROI en functies in de SDS markt.

We kijken graag samen met jou naar een oplossing die het best aansluit bij jouw situatie, neem contact met ons op bij verdere vragen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen