Synology Surveillance Station 9.0 (beta)

Nog betere bewaking met een gemakkelijkere implementatie en meer AI-gebaseerde functies. Maak kennis met de meest geavanceerde en veilige bewakingsoplossing die is ontworpen voor jouw Synology-systeem.

Nóg meer mogelijkheden met Surveillance Station 9.0

Nog betere bewaking met een gemakkelijkere implementatie en meer AI-gebaseerde functies. Maak kennis met de meest geavanceerde en veilige bewakingsoplossing die is ontworpen voor uw Synology-systeem. Bewaak feeds in realtime en blader probleemloos door de tijdlijn, beide in dezelfde interface. Versleep, vergroot of verklein en verwissel videofeeds naar wens om precies het gewenste bewakingsdashboard te creëren. Verplaats essentiële bedieningselementen naar jouw dashboard, zodat je bijvoorbeeld sirenes en luidsprekers kunt activeren of deuren kunt openen en sluiten. Dankzij een nieuwe functie voor kentekenherkenning op de NVR’s van de DVA-serie beschik jij over meer manieren om jouw de veiligheid op locatie te verbeteren.

Houd overal toezicht op
Dankzij een nieuwe kaartweergave met meerdere verdiepingen en locaties weet jij in één oogopslag waar camera’s aanwezig zijn, wanneer gebeurtenissen zijn geactiveerd en meer. Bekijk geactiveerde gebeurtenissen rechtstreeks op de kaart met automatische zoomfuncties om in te zoomen op de belangrijkste beelden. Groepeer kaarten van verdiepingen om beter te zien waar camera’s zijn geïnstalleerd en waar gebeurtenissen optreden. Integreer jouw camera’s en lokale lay-outs in Google Maps of OpenStreetMap voor een beter situationeel bewustzijn, zelfs bij meerdere of grote locatie.

Kom meer te weten via deze link.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen