Synology B2B business lunch is een succes!

Gisteren hebben we met diverse systeemintegrators en resellers ons Synology Training Event ervaren. Wat een mooie, leerzame dag was het, bedankt aan alle deelnemers. In onze multifunctionele trainingsruimte, waar ook twee keer per week gesport wordt, bieden we fabrikanten en partners de gelegenheid om trainingssessies en bijeenkomsten te organiseren.

De sessies gisteren waren gericht op het selecteren van de juiste oplossingen voor de Nederlandse MKB & Enterprise markt, inclusief live demonstratie van back-up en herstelmogelijkheden met Synology, welke verder werden gestuurd door de vele vragen van de deelnemers.

Tijdens deze bijeenkomst werd de marktstrategie van Synology voor de Enterprise-sector gepresenteerd, werd er dieper ingegaan op de Enterprise oplossingen binnen de Synology solutions omgeving, DSM7.2 en werd o.a. de indrukwekkende HD6500 en Synology Enterprise drives en ssd’s verder uitgelicht.

Het absolute hoogtepunt was de open Q&A en de interactieve VIP-sessie, welke ongeveer een uur uitliep! Interessante gesprekken welke leidden tot inhoudelijke discussies, vooral ten aanzien van Linux en Mac gebruik.

Er is altijd ruimte voor verbetering en Synology staat open voor jouw feedback. Daarom gaan we dit over 6 maanden herhalen Wanneer je er bij wilt zijn, stuur vast even een DM!

Onderdeel van onze doelstelling bij Real Solutions is altijd om klanten met elkaar in contact te brengen en kennisdeling te stimuleren. Dit doel werd ruimschoots bereikt, met waardevolle interacties en nieuwe inzichten als resultaat.  

Synology groeit sterk in het Enterprise segment en wij helpen onze klanten optimaal te profiteren van deze ontwikkelingen.
Bedankt team Synology Beneluxe en France, Evgeniya Paliy, Danlin OU, Sertaç Akdoğan en Fabricio da Silva, het was een groot plezier dit samen met jullie te organiseren! 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen