Synology DiskStation Manager 7.1 (bèta)

Een gestroomlijnde gebruikerservaring, verbeterde inlogbeveiliging, flexibele hybride cloudopslag en systeembewaking in de Cloud, gecombineerd met betere en snellere opslagtechnologieën. Deze verbeteringen en aanpassingen kun je verwachten bij de DiskStation Manager 7.0.1 van Synology. De verbeteringen hebben plaats gevonden over de gehele linie voor de beste Synology NAS ervaring op het moment.

Focus op betrouwbaarheid en prestaties

Met een nieuw opslagbeheer, betere prestaties en meer beveiligingsmechanismen haal je het beste uit jouw NAS. Zo beschikt de DiskStation Manager 7.0.1 over een verbeterd opslagbeheer en zijn er meer maatregelen toegevoegd ter bescherming van jouw gegevens. Daarnaast kun je met de vernieuwde Active Insight meerdere Synology NAS apparaten op verschillende locaties beheren en voorzien van een waarschuwingssysteem. Maar ook beter, sneller en veiliger samenwerken en het delen van ‘belangrijke’ bestanden.

Volledige back-up van Synology NAS

Maak niet alleen back-ups van de gegevens op de Synology NAS, maar ook van al jouw DSM-instellingen, toepassingen en gebruikersgegevens op een andere NAS dankzij een krachtige nieuwe functie in favoriete back-upsuite.

synology-img

Gebruikersbeheer en beveiliging

DSM 7.0.1 introduceert delegering van administratieve rollen. Dit stelt beheerders in staat om voorgeconfigureerde rollen te delegeren aan andere gebruikers en hun werkdruk te verlichten. Daarnaast biedt de gloednieuwe Synology Secure SignIn meer aanmeldingsmethoden, goedkeuring van aanmeldingen via een app, hardwarebeveiligingssleutels en meer opties voor tweefactorauthenticatie. Nooit eerder was het zo gemakkelijk om de veiligheid van uw account te beschermen.

Nieuwe en verder ontwikkelde SAN-oplossingen

Bouw en beheer iSCSI- en Fibre Channel-SAN-services op een efficiënte manier met de meest uitgebreide en effectieve propositie voor virtualisatieopslag tot nu toe. Het Fibre Channel-protocol, dat speciaal is ontworpen voor SAN-omgevingen, biedt een hoge beschikbaarheid en lage latentie voor kritieke opslagnetwerken. Provisioning en beheer van Kubernetes-containeropslag is mogelijk zonder je Synology NAS aan te raken, met ondersteuning voor volume- en snapshotbeheer en directe naadloze capaciteitsuitbreiding via de K8s-opdrachtregel.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen