Synology DiskStation Manager 7.2

DSM 7.2

DSM 7.2 introduceert nieuwe mogelijkheden voor het bewaren van gegevens en ondersteuning voor onveranderlijke back-ups. Met slimmere twee-factor-authenticatie, meer mogelijkheden voor automatisch blokkeren en nieuwe SSO-ondersteuning verandert de nieuwe DSM het systeem in een krachtige oplossing voor gegevensbescherming.

Veiligheid van gegevens
Voldoe aan de voorschriften op het gebied van gegevensbescherming met gedeelde Write-Once-mappen en bescherm gegevens beter tegen fysieke diefstal met nieuwe versleuteling van volledige volumes.

Prestaties
De nieuwe inline-zero-block-verwijdering laat ontdubbeling van gegevens op SSD’s tot 25% sneller verlopen, terwijl een bijgewerkte Hyper Backup meer dan 2x snellere back-up tijden biedt en nu volledige DSM-back-ups ondersteunt.

Toegangsbeheer
Nieuwe adaptieve multi-factor-authenticatie voegt waarborgen voor admin-accounts in DSM toe, automatische IP-blokkering is uitgebreid naar SMB-verbindingen en Synology QuickConnect en de uitgebreide ondersteuning voor SSO Server en client protocollen zorgt voor meer eenvoudige aanmeldingsmethoden.

Systeemmeldingen
Dankzij configureerbare regels kunnen gebruikers nu verschillende soorten systeemberichten ontvangen via verschillende kanalen (waaronder Microsoft Teams en LINE), afhankelijk van de toepassing en ernst.

Beheer
Door de toevoeging van prognoses voor opslagcapaciteit in Active Insight kunnen beheerders lange termijn planning voor opslaguitbreiding uitvoeren voor al hun aangesloten systemen.

Meer verbeteringen
Voorkom conflicten bij gelijktijdige bestandsbewerkingen met de nieuwe globale vergrendelingsfunctie in Hybrid Share.

Bekijk hier de website van de fabrikant voor verdere ontwikkelingen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen