Synology DS423, opvolger van de succesvolle DS420j en DS418

Opvolger van de succesvolle DS420j en DS418 is vandaag door Synology de DS423 gelanceerd. Deze veelzijdige 4-bay NAS is biedt een veilige en efficiënte oplossing voor het opslaan en beheren van belangrijke digitale gegevens. Met de Synology DS423 Network Attached Storage (NAS) biedt Synology een krachtige en betrouwbare oplossing voor kleine bedrijven en thuisgebruikers.

De Synology DS423 heeft een compact ontwerp, maar desondanks biedt het ruimte voor 4 harde schijven die maximaal 18TB per stuk ondersteunen. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om hun gegevens veilig op te slaan en te organiseren, terwijl ze tegelijkertijd flexibel blijven en gemakkelijk kunnen opschalen naarmate de opslagbehoeften groeien.

Een van de grootste voordelen van een NAS is de mogelijkheid om deze op afstand te beheren. Dit betekent dat gebruikers op elk gewenst moment en vanaf elke locatie toegang hebben tot de opslag en deze kunnen beheren (mits verbonden tot het internet). Dit is vooral handig voor bedrijven met meerdere vestigingen of werknemers die op afstand werken.

De Synology DS423 biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om digitale gegevens te beschermen. Dit omvat onder andere gegevensversleuteling, two-step-authentication en integratie met populaire antivirus- en anti-malware programma’s. Hierdoor kan de gebruiker erop vertrouwen dat bedrijfsgegevens veilig zijn en niet toegankelijk zijn voor onbevoegde gebruikers.

  • Veilige cloud storage
  • Toegang voor meerdere apparaten
  • On-demand synchronisatie
  • Cloud integratie
  • Cross-platform sharing
  • Maak automatisch back-ups van herinneringen en bestanden
  • Overleef cyberaanvallen en voorkom datalekken

Bekijk hier de actuele prijs en levertijd.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen