Schaalbare opslagserver voor toepassingen van meerdere petabytes

De verwerking van enorme hoeveelheden gegevens is gemakkelijker dan ooit met de schaalbare, krachtige en compacte Synology HD6500. Er kunnen tot vier RX6022sas expansion unit worden aangesloten om tot 300 schijfsleuven te benutten in 20U, zodat een oplossing ontstaat die is opgewassen tegen enorme backup-volumes, data-intensieve postproductie van video’s en grootschalige opslag van bewakingsmateriaal.

Consistente prestaties bij een vervijfvoudiging van de capaciteit
De HD6500 is zo ontworpen dat je de capaciteit kunt vervijfvoudigen met vier aanvullende RX6022sas-uitbreidingseenheden. Connectiviteit op basis van SAS multipathing maakt een verdubbeling van de gangbare prestaties en een hogere redundancy mogelijk.

Gebouwd voor extreme betrouwbaarheid
De HD6500 is ontwikkeld om bedrijfskritische gegevens en services toegankelijk te houden, zodat bedrijven zelfs bij een ramp hun activiteiten kunnen voortzetten.

 • Out-of-band (OOB)-beheer
  Maak probleemoplossing gemakkelijker door uitgeschakelde apparaten op afstand te beheren en belangrijke logboeken te raadplegen via een speciale interface.
 • Dubbele voeding
  Met redundante voedingseenheden verkleint u de kans dat storingen van één distributiekanaal of stroomverdeeleenheid een negatieve impact hebben op de beschikbaarheid van gegevens en services.
 • Betrouwbare uitbreidingsarchitectuur
  Redundante SAS-koppelingen voorkomen dat single points of failure andere uitbreidingseenheden treffen en zorgen daarmee voor een betere beschikbaarheid van data en services.

Krachtige netwerkopties
De HD6500 ondersteunt een breed scala aan netwerkinterfaces, -protocollen en -configuraties, of je nu snelle sequentiële overdracht, ondersteuning voor gelijktijdige verbindingen of een hoge netwerkredundancy nodig hebt.

 • Ingebouwde snelle connectiviteit
  Drie Gigabit Ethernet- en twee 10GbE RJ-45-poorten, die onmiddellijk te gebruiken zijn, maken hoge overdrachtssnelheden mogelijk.
 • Mix & match netwerkpoorten
  Voeg tot 10 extra 10GbE SFP+/RJ-45-, 25GbE SFP28- of Fibre Channel-poorten toe, in verschillende configuraties.2
 • Failover en load balancing in het netwerk
  Koppel meerdere netwerkinterfaces aan elkaar met Link Aggregation om automatische netwerk-failover en load balancing mogelijk te maken.
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen