Synology Webinar C2 Identity & Transfer 22/02

Implementeer een hybride cloudarchitectuur om privacy en prestaties te combineren met gebruiksgemak en schaalbaarheid. Kom alles te weten over Synology C2 Identity en Transfer op dinsdag 22 februari om 14:00 tijdens de engelstalige webinar.

C2 Identity|Voldoe aan de behoefte om zowel cloud- als lokale bronrechten te beheren via een cloud-gebaseerde oplossing voor directorybeheer

man in black jacket holding black corded computer mouse

Gecentraliseerd beheer voor meer efficiëntie
Helpt IT-personeel bij het beheren van verschillende aanmeldingsreferenties en toegangsrechten, lokale services en apparaten in de organisatie via één interface, en SSO te gebruiken voor aanmelding met één wachtwoord.

Lastenverlichting voor het IT-personeel
Door gebruikers een zelfbedieningsportaal te bieden, kunnen werknemers informatie bijwerken zonder de IT-afdeling lastig te vallen.

Flexibele keuzes, evenwichtige begroting
Afhankelijk van de grootte van jouw organisatie kan jij flexibel het juiste aantal mensen voor jouw plan kiezen, waardoor jij de beheerskosten effectief verlaagt.

Meer info over C2 Identity

C2 Transfer|Neem geen risico’s met bestandsoverdrachten. Begin met het delen en ontvangen van bestanden op een veilige en betrouwbare manier

De bestanden of mappen die jij nodig hebt eenvoudig en veilig verzenden in slechts een paar stappen. Ongeacht de grootte van jouw organisatie – van een individu, een team van vijf tot zelfs een onderneming van 100 personen: er is een oplossing voor jou.

Centraal beheer
Via één console kunnen de zendstatus en logboeken worden bekeken en kunnen toestemmingen voor verschillende medewerkers worden ingesteld.

Gegevensencryptie, identiteitsverificatie
Endpoint-to-end encryptiebescherming zodat zelfs Synology C2 jouw gegevens niet kan zien; identiteitsverificatie van de ontvanger laat jou er zeker van zijn dat je het naar de juiste persoon verzendt.

Geavanceerde inhoudsbescherming
Stel instellingen in voor de bescherming van de inhoud, zoals een zwevend watermerk, het aantal downloads en een tijdslimiet, om de digitale activa van uw organisatie te beschermen.

Meer info C2 Transfer

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen