Synology Webinar: Synology SSD’s voor Enterprise

Tijdens deze webinar (Engelstalig) presenteert Richard Weyts (Product Manager bij Synology) de nieuwe Synology SSD’s voor bedrijven. Ontdek hoe u uw opslag kunt versnellen met Synology Flash-drives, die naadloos ge├»ntegreerd zijn met alle Synology-producten. Ook krijgt u praktische tips op het gebied van gebruik en implementatie, daarnaast is er de gelegenheid om uw vragen te stellen aan de technische experts van Synology.

Deze webinar vindt plaats op dinsdag 28 juli om 11:00.

Synology SSD SAT5200-serie (meer info)

Enterprise-SSD voor Synology-systemen: Synology SAT5200 SATA SSD biedt stabiele I / O-prestaties en vermindert de latentie van kritieke diensten en applicaties. Het is gebouwd om gelijktijdige en intensieve 24/7 werklasten aan te kunnen zonder concessies te doen aan het uithoudingsvermogen.

Synology SSD SNV 3000-serie (meer info)

Enterprise M.2 NVMe SSD voor Synology NAS: Synology SNV3000-serie NVMe SSD is ontworpen om zware caching-workloads aan te kunnen in een 24/7 multi-user omgeving. De duurzame I / O-prestaties verhogen het reactievermogen van het systeem en versnellen de verwerking van veelvuldig opgevraagde gegevens.

Best practices

Ontdek gebruiksvoorbeelden voor de nieuwe Synology SSD’s: leer hoe u uw IT-infrastructuur kunt moderniseren en hoe u Synology SSD’s kunt combineren met NAS-apparaten om uw gegevensopslag te optimaliseren.

Klik hier om te registreren!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen