Tweakers Ultimate Award voor CalDigit TS4 Dock

Onlangs heeft Tweakers een grondige test uitgevoerd met maar liefst 20 verschillende docking stations, waarbij de CalDigit TS4 als winnaar uit de bus kwam en de prestigieuze Ultimate Award in de wacht sleepte.

CalDigit is gespecialiseerd in Thunderbolt en USB-C technologie docking stations voor de content creatie en media industrie. Of je nu een individu bent die onderweg zijn passie volgt, of een groot creatief bedrijf met honderden werknemers, CalDigit heeft voor elke situatie een geschikte docking station in huis.

De CalDigit TS4 Thunderbolt Station 4 Plus (TS4-EU-AMZ) is een krachtig Thunderbolt Dock dat jouw laptop of desktop voorziet van extra aansluitingen. Met vier Thunderbolt 3-poorten, een DisplayPort, drie USB-A 3.2-poorten, een USB-C 3.2-poort, een Gigabit Ethernet-poort en een SD-kaartlezer, biedt dit apparaat talloze mogelijkheden voor het aansluiten van meerdere schermen, snelle gegevensoverdracht en diverse randapparatuur.

Verbeter jouw workflow en verhoog de productiviteit met de CalDigit TS4 Thunderbolt Station 4 Plus TS4-EU-AMZ. Dit handige en krachtige Thunderbolt Dock breidt de connectiviteit van jouw laptop of desktop uit en kan een waardevolle toevoeging zijn aan jouw werkplek.

Bekijk hier de grondige test van Tweakers en hier kun je terecht voor ons CalDigit assortiment.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen