Verbeterde gegevensbeveiliging met QNAP QTS 5.0 (beta)

QNAP QTS 5.0 bouwt voort op zijn solide basis met een bijgewerkte systeemkernel en geoptimaliseerde gebruikersinterface.

Gevolgd door verbeterde beveiligingsmaatregelen om uw digitale activa te beschermen, verbeterde systeemprestaties om uw toepassingen te stroomlijnen, en geïntegreerd AI-machineleren om de beeldherkenning te versterken en de voorspelling van storingen te stimuleren. QTS 5.0 biedt geavanceerde functies om de uitdaging van snelle technologische veranderingen aan te gaan en biedt u gegevensbeveiliging, -kracht en -intelligentie.

Verhoog uw beveiligingsniveau

QTS 5.0 ondersteunt TLS 1.3 om de beveiliging en prestaties te verbeteren, met automatische updates van QTS en apps om ervoor te zorgen dat uw NAS onder optimale omstandigheden werkt. U kunt ook SSH-sleutels gebruiken voor verificatie om de toegang tot uw NAS te beveiligen, waardoor wachtwoord schendingen of soortgelijke potentiële aanvallen worden voorkomen.

Ondersteunt WireGuard VPN voor een beveiligde internetverbinding

Uw internet- en openbare Wi-Fi-verbinding kunnen uw persoonlijke gegevens en privacy in gevaar brengen. VPN (Virtual Private Network) biedt een veilige en aanbevolen manier om uw online activiteiten te beschermen terwijl u op internet surft of op afstand toegang tot uw NAS hebt. De nieuwe QVPN 2.0 (binnenkort verkrijgbaar!) Integreert het populaire, lichte en betrouwbare WireGuard VPN, waardoor u beschikt over een gebruiksvriendelijke interface voor het instellen van een veilige verbinding – een bijzonder geweldig hulpmiddel voor thuis en op afstand werken.

Verbeterde prestaties van de NVMe SSD-cache

De nieuwe kernel verbetert de PCIe-prestaties, waardoor QTS 5.0 de prestaties en het gebruik van de NVMe SSD kan verbeteren. Als cacheversnelling is geactiveerd, kan SSD-opslag efficiënter worden gebruikt, terwijl ook geheugenbronnen worden ontlast. De prestaties blijven hoog, zelfs wanneer meerdere gelijktijdige gebruikers dezelfde gedeelde mappen openen, en het overbrengen van grote bestanden via SMB/NFS verloopt sneller.

Voor meer info kunt u kijken op de website van QNAP via deze link.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen