Verkort de hersteltijd en verlaag de kosten

NAKIVO Backup & Replication optimaliseert Wasabi Hot Cloud Storage door virtuele, fysieke en cloud-workloads te beschermen, gegevensbeschermings activiteiten te automatiseren en een reeks herstelopties te bieden voor back-ups die zijn opgeslagen op Wasabi. 

NAKIVO Backup & Replication en Wasabi verbeteren de Recovery Time Objectives (RTO), dus de hersteltijd van bedrijven, verlagen de opslagkosten en reduceren de administratieve handelingen. Bedrijven kunnen downtime verminderen door efficiënte herstelacties uit te voeren die zijn toegesneden op specifieke gebruikssituaties, zoals: 

 • Het herstellen van individuele bestanden en applicatieobjecten zonder tijdrovend volledig herstel.
 • Direct opstarten van VMware en Hyper-V VM’s vanaf back-ups die zijn opgeslagen op Wasabi voor bijna- nul RTO’s.
 • Herstellen van back-ups van fysieke machines naar VMware VM’s om server- en werkstation storingen te beperken, test- en ontwikkelomgevingen te creëren en veilige migraties van fysiek naar virtueel (P2V) uit te voeren.

Wasabi & NAKIVO leveren baanbrekende prestaties

Voor zowel Wasabi als NAKIVO Backup & Replication zijn de prijzen transparant en vast, waardoor het eenvoudig is om opslagkosten te voorspellen en budgetoverschrijdingen te voorkomen.  

Wasabi hot cloud-opslag is 80% minder dan Amazon S3 zonder kosten voor uitgaand verkeer of API-verzoeken, waardoor de kosten eenvoudig en voorspelbaar blijven. Naast de kostenbesparingen die worden geboden door NAKIVO en de betaalbare prijsstrategie van Wasabi, kunnen bedrijven de kosten nog verder verlagen door gebruik te maken van functies voor gegevensreductie om de opslagvereisten te verlagen. NAKIVO Backup & Replication verlaagt de administratieve overhead door een pakket aan automatiserings-, beheer- en monitoringtools aan te bieden.  

Met deze tools kunnen back-ups automatisch worden uitgevoerd volgens aangepaste schema’s of volgens gedefinieerd beleid, waardoor IT-personeel waardevolle tijd en middelen kan besteden aan andere taken.  

Belangrijkste kenmerken

 • Gegevensbescherming voor virtuele, fysieke en cloud omgevingen
 • Flexibele herstelopties om precies te herstellen wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt
 • Automatiseer gegevensbescherming met beleidsregels en geplande back-ups
 • Betaalbare, voorspelbare prijzen zonder verborgen kosten

Voordelen

 • Verlaag de opslagkosten tot wel 80%
 • Verkort de back-up vensters
 • Zorg voor bedrijfscontinuïteit
 • Elimineer een single point of failure

Over NAKIVO:

NAKIVO is een in de VS gevestigd bedrijf dat zich toelegt op het leveren van de ultieme oplossing voor back-up en noodherstel. NAKIVO Backup & Replication beschermt VMware-, Hyper-V-, Nutanix AHV- en Amazon EC2-omgevingen, fysieke servers, werkstations, Oracle-databases en Microsoft Office 365-toepassingsgegevens.  

Met 20 opeenvolgende kwartalen van groei met dubbele cijfers, 5-sterren online community-beoordelingen, 98% klanttevredenheid met ondersteuning en meer dan 15.000 betaalde klanten wereldwijd, is NAKIVO een van de snelst groeiende leveranciers van gegevensbeschermingssoftware in de branche. Tot de klanten van NAKIVO behoren grote multinationale bedrijven zoals Coca-Cola, Honda, China Airlines, DHL en vele anderen. NAKIVO is wereldwijd aanwezig, met meer dan 5.400 partners in 150 landen. 

De volgende stap: neem contact met ons op en probeer Wasabi gratis, 1TB voor 30 dagen. Wasabi & Nakivo bij Real Solutions Haarlem 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen