Waarom kiezen voor een router van Synology?

Een goede router houdt je thuiskantoor veilig en kan daarnaast ook het internetgebruik in de gaten houden. De routers van Synology kunnen je hierbij helpen en bieden talloze tools die je nodig hebt om een betrouwbaar (professioneel) thuisnetwerk op te bouwen.

Segmenteer het netwerk
Verdedig jezelf tegen malware-aanvallen door afzonderlijke netwerken te maken en firewallregels tussen beide in te stellen.

Webfilters
Dankzij een ingebouwde webdatabase, die automatisch wordt bijgewerkt, kun je gebruikers met een paar klikken uit de buurt houden van websites met inhoud voor volwassenen, geweld, games, sociale netwerken of meer.

Bescherm mensen en apparaten
Houd iedereen in jouw netwerk veilig door automatisch schadelijke inhoud te blokkeren en zoekopdrachten op internet te filteren.

Schema’s
Pas verschillende filters toe voor verschillende dagdelen en blokkeer bijvoorbeeld sociale media als het tijd is om huiswerk te maken.

Integratie van ‘Safe Search’
Voorkom dat kinderen op YouTube, Google of Bing per ongeluk op expliciete zoekresultaten stuiten.

Verzoek tot deblokkering
Gebruikers die van mening zijn dat ze een legitieme website bezoeken, kunnen een beheerder een verzoek sturen om de URL te controleren en te deblokkeren, zodat het webfilter nauwkeuriger wordt

Houd kinderen veilig
Bescherm kinderen tegen ongepaste inhoud en stel tijdslimieten in om internettoegang beter te reguleren.

Tijdbeheer
Met een Synology router kun je voor elk apparaat van jouw kind – laptops, smartphones, gameconsoles, enz. – beheren zonder dat je nog software voor ouderlijk toezicht nodig hebt.

Internetschema
Stel een schema in waarbij de internettoegang voor de apparaten van kinderen automatisch wordt ontzegd, zodat kinderen weten dat het tijd is om naar bed te gaan of om buiten te spelen.

Bekijk alle routers van Synology hier

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen