Wanneer was jouw laatste back-up?

Cloud Storage is ontworpen voor minimaal 99,9999999999% jaarlijkse duurzaamheid, oftewel 11 negens. Dat betekent dat zelfs met een miljard objecten, je waarschijnlijk honderd jaar zou gaan zonder er één te verliezen! Cloud providers nemen zekerheid en het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen dus zeer serieus. 

Volgens Wasabi verliezen veel kleine bedrijven hun gegevens omdat ze simpelweg geen back-up maken. Is dat zo? Wanneer heb jij voor het laatst een back-up gemaakt? Het argument dat veel gebruikt wordt, is dat dit te tijdrovend en te duur is en specifieke expertise vereist die niet iedereen in huis heeft. Historisch gezien zijn dergelijke klachten gerechtvaardigd – tot nu toe, want het kan gewoon eenvoudig zijn.

Vlekkeloze samenwerking tussen Wasabi en Acronis

Wasabi werkt o.a. samen met Acronis om organisaties te helpen de opslagkosten en complexiteit te verlagen en de steeds toenemende datagroei aan te pakken. Deze oplossingen beloven samen een eenvoudig te starten, gemakkelijk te beheren, kosteneffectieve en volledige gegevensbescherming voor bedrijven van elke omvang.

Acronis Back-up draait zowel on-premise of in de Cloud en is een BaaS (back-up-as-a-service-oplossing), die geavanceerde cyberbescherming biedt die is verpakt en geprijsd voor kleine infrastructuren.

Waar je gegevens zich ook bevinden, er kan snel en eenvoudig een back-up van worden gemaakt. Met een nieuwe integratie met zowel Acronis Cyber Back-up als Acronis On-Premise Back-up, kan Wasabi’s hot Cloud-opslag nu worden gekozen als bestemming voor veilige, kosteneffectieve off-site back-ups. Met consistente back-ups zijn jouw gegevens beschermd tegen bedreigingen zoals ransomware, hardware storingen of een aantal gebeurtenissen die je gegevens in gevaar zouden kunnen brengen.

De Acronis Gateway kan worden gebruikt om back-ups naar elke bestemming te automatiseren, zowel on-premises als in de Cloud. Zowel fysieke als virtuele machines kunnen allemaal worden geback-upt vanaf een enkele installatie van Acronis, waardoor traditionele kosten en complexiteit worden vermeden. Er kan een back-up worden gemaakt van gegevens vanuit vrijwel elke bron, inclusief populaire mobiele platforms zoals iOS en Android, zodat alle gegevens veilig blijven. Een back-up maken naar Wasabi’s hot Cloud-opslag geeft gebruikers toegang tot cloudopslag die 80% goedkoper is dan AWS zonder kosten voor uitgaand verkeer of API-verzoeken, waardoor Wasabi een ideale bestemming is voor zowel archivering als actieve gegevens.

Wasabi Hot Cloud Storage levert betaalbare opslag en uitstekende prestaties

Wasabi hot Cloud-opslag is de meest betaalbare en best presterende cloudopslagservice in de branche. Wasabi is 1/5 van de prijs van Amazon S3 en sneller dan de concurrentie zonder kosten voor uitgaand verkeer of API-verzoeken.

Specifiek ontworpen om cloudopslag gemeengoed te maken, net zo vanzelfsprekend als elektriciteit, is Wasabi hot Cloud-opslag gemakkelijk te begrijpen, gemakkelijk te bestellen en ongelooflijk kosteneffectief op te schalen. Met Wasabi zijn er geen verwarrende cloudopslaglagen om te ontcijferen en geen ingewikkelde tariefstructuren om te decoderen. Een sterk parallelle systeemarchitectuur levert baanbrekende prestaties, zodat je snel grote datasets in en uit de Cloud kunt verplaatsen.

Wasabi is ontworpen voor extreme gegevensintegriteit en -beveiliging en biedt een duurzaamheid van elf 9s-objecten en ondersteunt configureerbare onveranderlijkheid van gegevens om te beschermen tegen onbedoelde verwijderingen, ransomware en virussen, en om naleving van de regelgeving te garanderen.

Wanneer was jouw laatste back-up? Wees eerlijk en wordt bewust om dit regelmatiger te doen.

Hoe? Daar kunnen wij bij adviseren. Neem vooral contact met ons op om je vragen te stellen!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen