Wat te verwachten van de gratis versie van NAKIVO

✅ Eén oplossing voor al je work-loads 

De NAKIVO-oplossing dekt al je behoeften op het gebied van gegevensbescherming. Voer op afbeeldingen gebaseerde, applicatiebewuste, incrementele back-ups uit om je VMware vSphere VM’s, Microsoft Hyper-V VM’s, Nutanix AHV VM’s, Amazon EC 2-instanties, Windows-server/werkstation, Linux-server/werkstation en Microsoft Office 365-gegevens te beschermen. 

🔓 Ransomware-vrije back-ups 

Bescherm back-upgegevens tegen ransomware met onveranderlijke lokale op Linux gebaseerde opslagplaatsen. Maak lokale opslagplaatsen of implementeer ze als onderdeel van een vooraf geconfigureerde, geharde virtuele appliance / Amazon Machine Image. Onveranderlijkheid beschermt back-ups tegen onbedoelde wijzigingen en tegen versleuteling, verwijdering en wijziging door ransomware. Op deze manier weet je zeker dat je een ongewijzigde back-up hebt om te herstellen wanneer je die nodig hebt. 

🔠 Meerdere opslagbestemmingen 

Stuur back-ups naar een lokale map of CIFS/NFS-share. Om back-up niveaus in te schakelen, upgrade naar de Enterprise Edition en stuur back-upkopieën naar een openbare cloud (Amazon S3, Wasabi), tape of een de-duplicatieapparaat. 

🆗 Direct verfijnd gegevens herstel 

Met slechts een paar klikken herstel je de bestanden of objecten die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt. Met op afbeeldingen gebaseerde, app-bewuste back-ups kunnen je bestanden en toepassingsobjecten in Microsoft SQL, Active Directory en Microsoft Exchange direct worden hersteld voor ononderbroken workflows. 

📬 Back-up voor Microsoft Office 365 

Krijg back-up en herstel voor 5 Microsoft Office 365-gebruikers en profiteer van naadloze bescherming voor Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven en SharePoint Online-gegevens. Herstel onmiddellijk Microsoft Office 365-items om ononderbroken samenwerking, connectiviteit en productiviteit te behouden. 

🔄 Direct VM-herstel 

De Flash VM Boot-functie biedt soepel, vrijwel onmiddellijk volledig VM-herstel. Om je RTO’s tot een minimum te beperken, start je je VM’s rechtstreeks op vanaf gecomprimeerde en ge-dedupliceerde back-ups. Kies eenvoudig een herstelpunt en -locatie om elke VM op te starten zonder een volledig herstel uit te voeren. 

🔐 IT-bewaking voor VMware vSphere 

Bekijk de prestaties van je VMware vSphere-infrastructuur in vogelvlucht om je resourcebeheer te verbeteren, problemen snel op te lossen en topprestaties te garanderen. Bewaak het CPU-, RAM- en schijfgebruik van je hosts, VM’s en datastores in real-time. Bekijk historische gegevens voor een betere capaciteitsplanning en trendanalyse. 

💡 Eenvoudig beheer 

De oplossing is beschikbaar via een uniform web-gebaseerd dashboard, dat het beheer vereenvoudigt en de zichtbaarheid van gegevensbeschermingsactiviteiten verbetert. Dankzij de intuïtieve wizards zijn back-up- en hersteltaken eenvoudig te maken en te beheren. 

 Download hier je gratis versie om direct aan de slag te gaan

Geschreven door Barber Brinkman (Sr. Business Developer bij Real Solutions)

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen