Webinar: Bedrijfsgegevens beschermen met Synology Active Backup Suite

In deze webinar ontdek je hoe bedrijven hun gegevens kunnen beschermen tegen ransomware en andere bedreigingen met de eenvoudig configureerbare ‘3-2-1 back-up’-strategie die in het operating system van de back-up oplossingen van Synology is opgenomen. Zo leer je in detail hoe je een optimale workflow voor gegevensback-up kunt bereiken door optimaal gebruik te maken van de tools van Synology, zoals Active Backup Suite, Hyper Backup, Snapshot Replication en meer.

Active Backup Suite
Active Backup centraliseert back-uptaken voor VMware, Hyper-V, Windows Endpoints, Microsoft 365 en Google Workspace op Synology NAS, zodat je ze vanaf één console kunt beheren. Snel en betrouwbaar herstel om services, virtuele machines en bestanden altijd beschikbaar te houden.

Hyper Back-up
Maak een back-up van mappen, systeeminstellingen en softwarepakketten van jouw Synology NAS naar een groot aantal bestemmingen, terwijl je ruimte bespaart met compressie en deduplicatie.

Snapshot Replication
Zorg voor vrijwel onmiddellijke gegevensbescherming en bedrijfscontinuïteit met de nieuwste generatie van snapshottechnologie die in veel back-upstrategieën ingezet kan worden.

De webinar zal plaatsvinden op 27/09 om 14:00, meld je nu gratis aan via deze link.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen