Webinar: Bedrijfsgegevens beschermen tegen ransomware met Acronis

Ontdek hoe je jouw bedrijf kunt beschermen tegen ransomware. Deze webinar op dinsdag 7 februari biedt een kijkje achter de schermen van een live ransomware en onderzoekt tactieken om kritieke bedrijfsgegevens te beschermen. Ransomware is de meest destructieve en kostbare malware dreiging waarmee bedrijven wereldwijd worden geconfronteerd. De downtime, het verlies van gegevens en de diefstal van gegevens als gevolg van moderne ransomware-aanvallen kunnen de winstgevendheid bedreigen, het merk en reputatieschade toebrengen en de aandacht trekken van toezichthouders op naleving.

Traditionele antivirus- en backup-oplossingen zijn niet langer toereikend om jouw bedrijf te beschermen tegen deze meest verschrikkelijke cyberdreigingen. Voordat je manieren gaat onderzoeken om de verdediging tegen ransomware te upgraden, helpt het om de tactieken te begrijpen die cybercriminelen gebruiken om jouw bedrijf te infiltreren en gegevens stilletjes te stelen voordat ze deze vergrendelen en de activiteiten tot stilstand brengen.

Neem deel aan ons webinar dat wordt georganiseerd door een senior solutions engineer van Acronis en ontdek:

  • Een analyse van de nieuwste cyberdreigingen, met een focus op nieuwe ransomware-bedreigingen en afpersingstactieken
  • Een kijkje in een live ransomware-aanval in actie
  • Een onderzoek naar bewezen menselijke vaardigheden, processen en technologieën die je kunt gebruiken om de bescherming tegen ransomware aanzienlijk te verbeteren.
  • Een overzicht van Acronis Cyber Protect, dat een reeks AI-ondersteunde cyberbeveiligings- en gegevensbeschermingsmogelijkheden integreert om ransomware-aanvallen automatisch te detecteren, te beëindigen en te herstellen.

Laat ransomware de winst, het merk en de levensvatbaarheid van jouw bedrijf niet bedreigen. Leer hoe je kunt denken als een ransomware-aanvaller en ontvang vervolgens het laatste nieuws over de strategieën en hulpmiddelen die je nodig hebt om aanvallen te voorkomen, gevoelige gegevens te beschermen en de uptime van jouw bedrijf te behouden.

Verdere informatie

  • Inschrijvers ontvangen een e-mailbevestiging met een geplande datum, gevolgd door een link naar het webinar op de dag van het evenement.
  • Het webinar bevat een live Q&A-sessie voor aanwezigen om antwoord te krijgen op hun technische en andere vragen.

Registreer je nu hier om te leren hoe je jouw bedrijf effectief kunt verdedigen tegen ransomware-aanvallen.

De webinar vindt plaats op dinsdag 7 februari om 19:00.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen