Webinar: Denk groot met Synology Multi-Petabyte Systemen

Tijdens deze webinar op donderdag 9 maart laat Synology jou kennismaken met multi-petabyte opslagoplossingen die zijn ontworpen voor grootschalig gegevensbeheer en die kenmerken bieden zoals hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Van deze oplossingen bespreken zij bijvoorbeeld; Synology High Availability om bedrijfscontinuïteit te garanderen en Active Insight, een gecentraliseerd bewakingsplatform voor Synology-implementaties.

Daarnaast zullen er ook twee nieuwe hardware producten worden geïntroduceerd die met de HD6500 en SA6400 voldoen aan de verschillende behoeften van grootschalige en krachtige opslag voor bedrijven.

Hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid

De systemen zijn ontworpen om downtime of gegevensverlies te voorkomen in geval van hardware storingen of andere problemen. Dit garandeert continue toegang tot gegevens en vermindert het risico van bedrijfsonderbreking.

Hardware – HD6500 en SA6400

De oplossingen van Synology zijn speciaal ontworpen voor grootschalige gegevensopslag en bieden klanten de mogelijkheid om grote hoeveelheden gegevens met gemak op te slaan en te beheren.

Beheer- en gegevensbescherming

Synology biedt een reeks beheerfuncties, waaronder back-up- en hersteltools, gegevensarchivering en meer. Onder andere de licentie vrije oplossingen Active Backup for Business, Hyper Backup en Active Insight zullen worden gedemonstreerd.

De webinar vindt plaats op donderdag 9 maart om 14:00. Gratis aanmelding via deze link.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen