Webinar: Synology C2: Partner Portal en Services

Tijdens deze webinar op woensdag 25 januari om 14:00 wordt door Synology de C2 partner portal en C2 services geïntroduceerd. Dit is een mooie kans om alle middelen en ondersteuning te ontdekken die beschikbaar zijn om jou verder te helpen als Synology C2 reseller.

Je krijgt een uitgebreid inzicht in het MSP-portaal, waarmee je eenvoudig de opslag- en cloud beheer oplossingen kunt beheren en verkopen aan klanten. En komt ook meer te weten over de volledige reeks hybride en cloud-oplossingen, waarmee je aan de uiteenlopende behoeften van klanten kunt voldoen.

Belichte thema’s:

C2 Backup

Bescherm persoonlijke en zakelijke workloads met een gecentraliseerde en intuïtieve oplossing voor gegevensbescherming. Met slechts een paar klikken kan C2 Backup ervoor zorgen dat van al jouw gegevens een back-up wordt gemaakt, zodat ze altijd en overal beschikbaar zijn, zelfs in het geval van een disaster.

C2 Surveillance

Maak gebruik van de flexibiliteit van de C2 cloud om een extra beschermingslaag toe te voegen aan beveiligingsopnames. Ontworpen voor Surveillance Station op Synology NAS, kan je met C2 Surveillance een externe kopie van beveiligingsopnamen bewaren, zodat je zelfs onderzoek kunt doen als de opnameserver wordt gestolen of fysiek is beschadigd.

C2 Identity

Beheer alle gebruikers en apparaten vanuit een gecentraliseerde directoryservice die het onderhoud van de implementatie stroomlijnt en de toegang tot bronnen vereenvoudigt. Krijg toegang tot de beheerconsole via een browser om individuele of groepsgebruikersaccounts te beheren.

Gratis registratie kan via deze link.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen